spyr

jag e så nervös så att jag tror jag spyr... just niu är det bara för många grejer....
jag gissar att jag redan e ersatt..efter 17 månader ihop tog d dej mindre än 2 o hitta ny lr va d bara 1,5...jag mår illa av det iaf ..jag vill inte veta om d mer...jag hatar detta...

jag e nervös o jag kan inte skilja på nåt längre...jag bryter ihop o gråter....

saknar alla redan..

Idioti1!

Jag har varit så grymt elak mot en person som står mej väldigt varmt om hjärtat!

Han är egentligen världens mest underbar och jag e grymt glad över att hans finns i mitt liv så tror inget annat!!

Ville bara säga det!

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta!! Älskar dej!

Zu Hause!

Hemma igen efter nån dag i Falköping...det va ja vet inte ens va man ska säga om dom dagarna.
De blev inte som jag hade velat riktigt kanske men det fanns inget jag kunde göra heller..någon hade redan bestämt sig för att vara ganska så hård mot mig och visa att jag inte fick göra vad jag ville...
Jag sa att jag va rädd för och göra fel du undrade varför och jag förklarade varför men du förstod ändå inte. Du förstår mig inte och du vill inte göra det heller. Du vill inte bry dig just nu! För du har ju redan gått vidare och har redan bestämnt dej för att inte låta mej få dig att trilla dit lite igen!
När jag säger men är det så farligt är det 2 min kvar tills att jag därefter kommer att lämna rummet och inte se dej mer på väldigt länge igen... Först då säger du nä det är det väl inte för du vet att du kommer inte hamna i mer bekymmer...
Du sårar mig under tiden jag är där men du förstår ju inte det inte ens när jag säger det... du tycker bara att jag blir sur! Men hallå hade du redan glömt samtalet härom kvällen när du gjorde mig nåt så fruktansvärt ledsen... ändå förstår du inte... Det är många hjärtan du kommer såra nu fram till jul...ibland skulle jag faktiskt vilja såra dig tillbaks bara lite så att du en endaste gång skulle förstå och faktiskt fatta! Men jag kan ju inte det ingenting sårar dig! Inte ens att jag sov med en annan kille 2 veckor efter att vi gjort slut... Du vänder det mot mig men säger att du inte brydde dig.. Du tror fel om du tror att det är det jag vill höra för det är det verkligen inte. Jag vill höra att det jag gjorde inte var okej mot dig. För hade du gjort det mot mig säger jag bara fy fan.
Saker du sagt för nekar du och säger men det har jag väl inte sagt när sa jag det...men jag letar ju inte den bara kommer! Tror inte på dig längre sorry men gör inte det.

Efter det du gjorde tidigare vad kan man säga jag kände mig grymt utnyttjad faktiskt...o det värsta är det är det jag kommer bära det med mig som ett minne av dig! Den kommentaren det var bland det mest onödiga nånsin! Du vet vad jag menar och när jag detta va... Ibland undrar jag om det var en annan person som sa det den där sista gången du va hemma... Ja inte vad det konstigt man trodde att helgen skulle varit lite mer annorlunda med dom orden sagda! Vi träffas inte på länge!!!! Nä det gör vi inte men tänkte inte på att jag nog redan var ersatt! Det märktes iaf! Varje kväll när vi skulle sova om inte annat....synd bara jag som velat ha det ljusaste och bästa minnet! Jag kan inte ljuga och det vet du! Men ja alla ändras vi väl!

Ta inte detta bara som skit för du är en underbar person med men ville bara du skulle vakna upp och förstå mig! En endaste gång!! Så att du inte gör om detta fler gånger.....Trots allt du är en underbar vän som är väldigt snäll... Men förlåt mig för just nu ser jag bara alla dina fel! Snälla vissa mig varför jag va ihop med dig! Visa mig att du faktiskt förstår genom att säga nåt till mig nåt oväntat eller skriva nåt!!

En endaste gång!

Idiot!!!

jag är världens största idiot... jag hatar kärleken lika mkt som den hatar mej

Vårt behov av bröst är omättligt

Tåg mellan Uppsala och Stockholm

Två killar ~17 sitter bredvid varandra på tåget.
Kille 1: Men vafan, har du ett rosa band på dig? Är du lite gay eller?
Kille 2 : Men vadå, gillar inte du tuttar eller?
Kille 1: Jo, det är väl klart jag gör.
Kille 2 : Ja, så vafan, stöd Rosa Bandet så tjejerna får behålla sina bröst.


Upptagen??

Ja jag är typ helt fullbokad!! Sorry alla killar men det finns inte så mycket tid över! Vad ska jag säga! Jag är singel och tänker förbli det tills jag kommer hem eller nåt! Så ni som fått lite tid med mig haha det är det typ ingen som fått men jaja...

Bjud inte ut mej mer eller nåt sånt för jag kan inte! SNälla det blir jobbigt och behöva säga nej jag känner mej elak menmen....

Bara 7 dagar kvar!

Nu är det nära snart är jag på väg till alperna! Det är mycket kvar som ska fixas och hinnas med! Man hinner kanske inte riktigt allt man vill men jag kan inte lägga till fler timmar på dygnet så jag får väl bara acceptera läget!

Just idag har tiden ägnats åt att hitta rätt dator till mig! Byta mina nya dubbdäck till icke dubbdäck så att jag får köra in i Tyskland nästa måndag!! Fick även hälsat på mormor och morfar en runda för att kolla in morfars nya bil!! Mycket fin är den! Fick köra en runda med den med för det tyckte han så där släppte dom iväg mej i en bil som gjorde att jag kännde mej grymt liten!! Eller vad det stor kanske! Den är ju något större än lilla clion kan vi väl säga!

Man kanske borde lära sig och tvätta så man vet hur det går till!! Blev ju ingen sån kurs förra veckan vet inte om jag vill att emil ska tvätta när jag är där heller men men det löser väl sig så svårt kan det ju inte vara!! Hanna kan nog haha!!

På fredag ska jag iaf fira min födelsedag konstigt värre och då ska det vara julmat haha! Men så är det man vet ju inte var man får för nåt där ju!? Och imon ska mamma, jag  och mormor baka lussekatter!! Trevligt trevligt! Hoppas att jag även ska lyckas med att få in en fika och kanske en träff till!


Helg!

Underbar helg!! Fast man kunde mått bättre i lördes men ska inte klaga!!
Har inte mer och säga idag haha eller jo massa!!!
17+3=20 ojoj statistik d :P...
Mamma o jag gick runder som zoombies o skulle försöka shoppa i GBG haha hon va ju lika sleten som mej!!
Fast efter lite sömn o caiperihinia lr nåt!! Så va hon på g!! Va mys o träffa hela släkten men sorgligt o behöva säga hejdå t elsa o lovisa!
Har idag träffat emil super lite va o tittade när falköping lyckades slå falkenberg!! Nice!! Men hann ju inte prata så e tur jag ska dit på onsdag!

image43

Jao!

Okej nu känner jag att jag måste berätta hur det gick då ju! Jo det började kanon kom dit och maten och allt var fixat och dukat! Vi åt o allt flöt på och va inte så konstigt ändå båda är vi ju sjukt pratiga så inte så konstigt! Fick kommentaren du va ju rätt tyst i söndes och jag bara konstigt hade ju aldrig pratat med dej innan!
Jao sen blev det ju film The Holliday jätte bra och jätte snygga Jude Law är med i sina super snygga nörd glasögon älska bara det!!
Vad kan jag säga vi pratar på och pratar på men asså han är verkligen inte min typ av kille som carin säger jag kan förstå att andra tycker att han ser bra ut men jag ser det inte riktigt men han är ju inte ful...Absolut inte min typ bara jätte ledsen killen!
Sedan hade han ju inte fattat att jag skulle åka om mindre än 2 veckor heller killen är blon haha interntskämt! Fy fan va kul vi hade och såhär men jao inget mer än det det visste jag ju om typ innan men kunde ju vara trevligt iaf! Jao han hade vist jouren med brandkåren denna veckan då men hade bytat bort det fram till klockan 11 för att kunna var med mig haha! SEdan hade han även köpt gott o blandat til mig för jag bjöd dom på det i söndes men då va godiset håkans och vi tyckte det var gammmmmalt så vi ville inte ha mer men han åt upp de!
Men vid halv 12 kännde jag shit nu får jag nog åka hem hade ju varit där sen typ halv 7 ju för jag va där helt i tid :D!

Idag kommer Matilda hem och det ska bli super kul och träffa henne!! Längtar tills ikväll med!! Det kommer bli bra!!
Jao det får vara det! Tänkte bara uppdatera lägget lite!!

Puss o ciao!!!

Ja så får det bli!

Nu är det klubbat och klart! Jag ska och äta hos han imon och även se film!
Men det är verkligen inte så att jag vill ha något nytt nej nej...Jag är inte redo för det men kunde vara kul och lära känna honom! Det som är lite jobbigt är väl att jag har kompisar som tycker att han är snyggaste killen i Laholm men det tycker ju inte jag :/ .... jag tycker väl inte han är min typ eller nåt så men men det blir nog bra!
Han är ju jätte lätt och prata med och lite små rolig med! Haha Han är tom brandman d ni!
Fast inte jätte snygg i mina ögon haha!!

Undra om det är nån som läser min blogg?! E ju aldrig nån som säger nåt! Fast e kanske därför att jag skriver så grymt flum haha

Dejt?

Jag e bjuden på middagn hemma hos en kille jag prtatde med första gången igår .... jag fattar noll..
Vet ej vad jag ska svara eller nåt jag e förvirrad varför mej asså?
Jag är lost!

Hjälp o råd sökes

Hård!

Varför är jag så elak mot någon jag tycker om så mycket??? Jag är ju faktiskt riktigt elak... men ja förlåt mej!
Men vill bara du ska förstå mej någon gång! Inte så lätt alltid när du inte säger nåt eller så.. Gör det svårt ibland!

Jag är ju inte heller perfekt okej finns väl saker som jag gjort som jag kanske inte borde gjort...men det va väl pga att jag ville se eller jag vet inte...jag va väl ensam...Men jag gjorde inget eller jo det gjorde jag men heller inte du vet vad jag menar för jag har varit ärlig mo dej och när jag är ärlig mot dej det är då du blir ärlig och också vågar vara ärlig oftast!!

Jag älskar dej ändå min vän!!
Jag hoppas att vi båda får uppleva något så fint som det bröllop jag var på idag!!
Ni var så fina och det var så fint!! Jag vill med stå där en dag i den finaste vita klänningen och veta att någon älskar mej på samma sätt som jag älskar den personen! Det var fint idag!! <33 det var kärlek och det var så fint för ni menade det båda två! Det märktes att era känslor var så äkta! Jennys tårar det var ingen sorg det var glädjens!! Jag vill kanske inte gråta mej igenom hela mitt bröllop bara :P!

Arg...

Det är lördag kväll och jag ska ut om sådär 1h ska jag köra iväg på förfest och jag är just nu ksit förbannad...
Varför blir jag arg hela tiden...men du har ju bara slutat och bry dej totalt och tror att man kan behandla en hur som helst för det...sorry men jag har fortfarande känslor så trampar du på dom blir jag arg och ledsen...

Jag är ju redan bortglömd jag är ju redan raderad ur minnet....hur fan tror du det känns??? Inte så jävla bra ska jag säga...
Oj det glömde och oj det glömde jag men du kan väl göra det jag bara glömmer ju...jaha men tack för det då?? Fan du är **  år och redan senil jävligt bra asså...grymt bra...

Tack för att du får en och känna sig totalt jävla obehövd asså tack så mycket det va snällt....Ångrara du dej egentligen för vad du gjorde den där kvällen jag börjar undra....Men jag ångarar inte vad jag gjorde för jag hoppas verkligen att jag får ligga bredvid en person som behandlar mej på det sättet igen....inget illa menat så men det var på ett annat sätt.. det kanske kommer med tiden man kanske bara måste växa lite who knows... känns som att detta sista bara e dynga...

SHIT skit inte i mig totalt gör inte det alltså...eller det är kanske så det måste bli eller jag vet ingenting längre.... jag förstår inte och du förstår inte. Men du har väl aldrig förstått dej på mej som sagt eller kommer nån nånsin att förstå mej??

Är det bara jag som begär för mycket????? Att bli behandlad väl lr??

Spiken!

Idag slog du iaf på stort och fattade och bad mej tom att ringa ja han bad mej ringa upp för annars tar ju pengarna på mob slut...Tack för det iaf!! Inte nog med det han gick tom ut i köket för att få vara ensam tack än en gång!!

Nästa person som slog huvet på spiken va min pappa haha.... dock mycket pinsammare men sant!!
Jag ska åka upp och antagligen hälsa på emil innan jag åker! Vilket är sådär omtyckt här hemma för är det slut så är det säger dem. MEN är man kompisar så är man alla andra kan jag ju säga hej då till som finns här hemma men emil som kommer hem nästa helg kommer jag inte ens hinna träffa och det sa dom båda två med för då är det ett fullspäckat schema liksom........ Så då frågade ju min pappa mej om vad för kompisar vi va egentligen och ja vi är bra kompisar så är det bara och mer behöver jag inte säga....

Sedan behöver ni typ inte se att jag kanske någon gång stavat fel för jag hatar och stava och det har alltid varit min svaga  sida så vet ni det!!

Respekt!

Ska det vara så jävla svårt och visa lite respekt asså??
Jag fattar det inte... om vi pratar i telefon va fan ska du då bry dej mer om vad dom runt omkring dej gör än vad jag har och sa är i telefonen... ska du sitta där och skratta och lysnna på dom medans vi pratar så lägger jag på då skiter jag i det! Det får vara hur mycket jag än velat prata med dej innan!

Visa mej lite jävla respekt asså...annars lackar jag ur.....

Duktiga jag!!

Igår va jag faktiskt ute och sprang och gymmade! Man kan väl säga att Linn fick släpa runt mej det sista men jag sprang iaf!! Då hör det till saken att jag är väldigt förkyld och bara nyser men jag skulle iaf för jag hde ju bestämnt mej!! Så vi sprang och sen gymmade vi!! Så duktiga så!
Sedan imorse innan frukosten va jag ute och gick en runda på 40min! För om man gör det innan frukosten tar det bättre på fettet haha eller vad nån sa!! Sen hemma gjorde jag några små fina övningar med i hopp om snyggare kropp haha!!
Jag gillar stranden det är så lugnt och fint där :)!!!                                  






Tisdag bara!

Just nu är jag rätt uttråkad en tråkig dag detta typ och känner att jag snart blir sjuk...fast det tänker jag inte bli! För imon ska jag och springa och gymma med tvillingarna Hantoft och det är ju kul!! Så skönt att man kan göra allt detta hemma så ingen annan ser och dömer en!

I söndes va hela familjen på väla för att jag ville det trodde jag men så var ju inte fallet! Min bror skulle ha ny jacka nya skidkläder och jag va bara bortglömd för men louise ser du några skidpolos då nä gjorde jag inte men ville ju inte bara ha det! Jag ska åka bort snart och inte vara hemma på flera månader klart jag med ville shoppa.. Jag blev tjurig då och bara nä jag skiter i vilket för ingen brydde sig ju! Sen fatta nog mamma så då gick hon me mej och tittade på tjocka stickade koftor! Hade redan sett ut massa innan! Alla Boomerang och alla alledeles för dyra menmen! Jag fick den dyraste eller mamma betalade hälften så va ändå en dyr kofta som sved! Men efter det var jag glad! Sen köpte jag ett par billiga skor med så då blev jag glad! Fick ju även ett par Björn Borg av mamma och inhandlade första julklappen!! Duktigt av mej!!
Sedan var det familjemiddag på donken haha o sedan direkt till laholm för och hyra familj! Hade ju redan handlat massa underbara nötter och majschips på tasty houste på väla!! Så väl hemma satt hela familjen framför tvn och såg Göta kanal 2 ihop jätte mysigt. Därefter fortsatte vi utan David med att kolla på The Queen..

Igår blev det återigen shopping iform av 2 party linnen det ena ska jag få av david i julklapp och födelsedagspresent ! Får ju inte glömma att jag var och tittade på innebandy i Helsingborg på kvällen ju!! Såg tyvärr helsingborg förlora med 6-7 tror jag eller 5-6! Jag som alltid hållt på Warberg bytade lag under uppvärminingen när jag såg killen med Wentworth MIller ögonen han är bara så het Mattias Mattsson!! Vill ha en sån haha!


Idag har det varit lugnt jobbad elite men pappa tyckte jag skulle köra hem så har mest provkört en bil pappa vill ha!! Jag tycker den är fin!!
Har tråkigt nu hatar tisdagar aldrig nåt bra på tvn..
Stackars er och behöva läsa allt!

Taxi!

Ikväll är jag taxi...men hela min kropp skriker bara efter sängen när den inte påminner mej om vilken träningsverk jag har efter gårdagens duktigheter! Både sprang o gymmade! Hur fint är det egentligen inte att springa i solsken en kall morgon på stranden??!! Jätte vackert!

Igår var en kul kväll med pizza mys o idol först hos carin sedan utgång för mej o hanna!! Va roligt!! Men blev väl kanske för mycket fok på det stället om man säger så va så jävla knökat asså!!

Idag har jag varit hos Emil jätte trevligt o mysigt!! Finns vissa saker som man bara inte kan sluta me fast man kanske borde men vem fan bryr sej om det! Jag gör vad jag vill det behöver ingen anna bry sej om o säga att jag gör fel...om nån nu tyckte det... Hade det inte varit bra ahade man inte fortsatt.. :P...flum det blev men jag fattar iaf!!

Nu orkar jag inte mer....

pussohaj på er

Trött!

Har jobbat idag med! Det är jätte kul så länge där är nåt och göra men annars är det tråkigt och sitta still!

Allt blir väl inte som jag riktigt vill heller men inget jag kan göra åt saken för det kunde jag tänkt på innan och ja jag vet om läget....haha menmen ibland vill man bara haha göra lite konstiga saker passa på när man kan kanske!!

Så är det! Timing är inget som verkar vara min grej i livet eller vem vet vad timing är egentligen det är väl helt enkelt inte meningen att det ska gå på det sättet eller vad man ska säga! Det finns väl en annan framtid för mej som jag just nu inte kan påverka! Men jag har iaf försökt och det är bra! Mycket bra för då kan jag inte ångra det senare...

Hela tisdagen tillbringades iaf med en mycket kär person till mig! Min gamla kille emil är äntligen hemma! Hade heldag ihop! Han bjöd på mat i H-stad och sen bio haha... sen hem till honom o ja sen...vi gjorde det vi kännde för!
Det som även va skönt va att vi va grymt ärliga mot varandra kanske både bra och dåligt men tror ändå att det kanske var bra!

Igår mös jag med Carin trevligt trevligt hon är grymt bäst ibland haha! Skönt att prata med dej speciellt när du inte säger att jag är en idiot som gjort vissa saker utan bara haha det är rätt louise underbart o fakiskt höra :)!

Söndes o måndes kväll o dagarana var riktiga aftonbladet dagar haha.....jag vet ingen kommer fatta det mer än en person och den kommer aldrig se detta som tur är haha....