Nytt år!

Idag är det nyårsafton. Dagen före avresa eller sista dagen på detta året.
Efter mycket om och med ska jag tillbringa kvällen i Båstad med nya människor och några gamla.
Nyår är oftast väldigt överskattat så därför känns det skönt att inte ha några jätte förhoppningar.
Men enligt ryktena blir den en riktigt god middag med löjrom, hummer och årgång champagne till detta. Låter inte helt fel va?

Imon bär det av till St Anton. Ska bli så kul att få komma tillbaka till denna lilla by som en vinter var mitt hem.
Kommer nog även vara riktigt många utav dem gamla säsongarna från vårt år som är där nere samtidigt med :)!
Ja vi får hålla tummarna för riktigt bra skidväder och att allt går bra med hela ben och inga skador!

Igår kom jag på att när man är som djupast och verkligen skulle behöva skriva av sig så har man inte datan till hand vilket i sig kanske är tur. Jaja det lät nog lite flummigt. men nu måste jag packa klart och sedan sova en runda innan kvällen.

Nä jag har nog inga inga förväntningar inför nästa år eller löften. Jag hoppas på ett bra år helt enkelt! Nu börjar ju Wien tiden närma sig med vilket ska bli riktigt kul. Nä nu måste jag sätta fart.

Gott Nytt År allesammans!

Ojoj nu går det fort..

Så då var jul helgen avklarad och jag är frisk...åkte såklart med på en däng av det där dock mycket senare än 2dygn..Julafton blev bra trots allt hamnade hos min farbror jätte trevligt.

Nu bär det snart av till St Anton! Ska nog bli bra hoppas jag det löser sig....
Ja nyår har jag fortfarande inget och göra känns ju sådär bra måste jag säga. Får väl hoppas att det med löser sig.

Det är ju trots allt i övermorgon :S...

Jaha nä nu ska jag väl hum städa lite kanske!


isolerade?

Julafton ska tydligen vara en trevlig dag.
Men istället sitter man här och är ledsen. Ingen verkar vilja fira jul med oss pga att mamma har varit dålig.
Vi andra mår fortfarande bra men ja vissa sätter sig själv lite väl mycket i första hand och bryr sig tydligen inte om at man sårar andra människor.
Men förhoppningsvis erbjöd min farbror sig att vi fick vara med dem. Men att träffa dem borde egentligen vara värre då min kusin är gravid.

Men jag vägrar sitta ensam, det är julafton!

Jaja jag hoppas alla andra har en bättre jul än min.. so far

hatar just nu denna julen...

Denna julen är ett skämt och just nu hatar jag alla jävla egoister mer än något annat.
Ni förstör min jul om ni inte förstår det. Ni vet inte ens om vi smittar men förhoppningsvis gör vi inte det. Men ingen vill träffa oss. Tror ni att jag tänker sitta själv imon på julafton med eller?! Nej fy fan där går gränsen.
Jag som trodde julen handlade om att ta hand om varandra och umgås inte bara tänka på sig själva.

Jag mår skit bra och david och pappa med. Mamma är drisk så hon mår med bra. Men detta det suger.
Nu har jag tom fått mormor att må mer dåligt över detta genom att hon som vanligt ska ta på sig skulden för att hon blev sjuk. Man kan inte hjälpa att man blir sjuk men man behöver iaf inte stöta bort sina nära och kära.
Det är jul en gång om året. Det är ju inte så att jag hade tänkt hångla med hela släkten direkt elelr någon annan för den delen så att dem ska bli sjuka direkt.

Nä usch och fy så arg och ledsen jag är.

Inte julmys längre...

Ja jag hoppas för allt i världen att jag slipper bli sjuk i vinterkräk sjukan och att mamma var den sista personen som fick det. För att alla våra planer har hittills fått ställas in. Igår skulle det varit det årliga fira Henriks födelsedag med den familjen men precis innan blev mamma dålig. Så hela familjen stananr hemma för att inte smitta någon annan. Ikväll vet jag inte om det blir det traditionella firandet heller vi får se. Mamma är ju frisk och så igen men ja andra är väl rädda att få det. Men jag tror inte det är någon fara längre.

Det är tö med vilket inte heller gör saken bättre. Vet inte vad jag ska göra nu heller? Ska jag hjälpa i butiken åka in till Laholm vilket går fort åka och köpa ett par strumbyxor kanske kommer ju gå åt!

Jaja det löser sig..jag får väl med julefrid någon gång hoppas jag...känns något bittert just nu.

Men här är en låt som inte är en jul låt men lyssna på den efter ett tag blir den rätt rolig eller efter ett par gånger.
första gången vi hörde den undrade vi va det var för någon låt men den har tagit sig!


http://www.youtube.com/watch?v=YB-4_dPJTWk


Julmys

Det är snart jul. Jag och mamma har ikväll fixat julgodis: knäck, någon nougat och sedan självklart negerbollar.
Alla julklappar är fixade så det känns bra.

Det är fortfarande snö och kallt ute vilket gör det hela bättre.
Men i lördags när vi åkte ner till Malmö, Höllviken och Lund var det inget roligt väder vi möttes av utanför Malmö. Från att ha kommit från 10 gradig kyla, solsken och vakraste landskapet möttes vi av snöstorm sådär kul att köra i. Men men det gick bra och vi kom både dit och hem. Glöggfesten hos Hammers va mycket trevlig. Sedan blev det Strand 12 med mycket kärt återseende av två mycket bra golfspelare..hehe. Ja båda är bättre än mig och jag va nog lite snurrig där under kvällen. Ber om ursäkt där, men men behövde reda upp ett och annat.
Ja ett tag var jag riktigt arg och värre skulle det blir. Men till slut löste det sig iaf och idag kan jag väl inse att det kanske inte alltid är så smart och försöka ha djupa diskussioner med någon som är lite berusad. Inte för att jag va helt nykter men inte i närhet utav honom iaf.
Men det var iaf trevligt och se Tessinen och Tilda. Måste hinna med och se båda mer i jul!

Ja idag har jag inhandlat alla julklappar, blivit tvungen att passa små kusinerna då mormor åkte på den värsta antagligen vinterkräksjukan någonsin. Stackars lilla mormor jag önskar ingen det. Men det var väldigt kul att passa dem den korta stunden för det blev pulka åkning på bästa drottningbacken om än på ny sida sedan ett hus kommit ivägen för gamla banan. Dock var nya sidan helt okej!

Sedan måste jag ju bara säga läs twilight böckerna. Jag har visserligen bara läst en men den var grym.
Nu skulle jag mer än gärna vilja ha Robert Pattinson/Edward Cullen på en knäckemacka. Fy satan vad gott om jag får säga så. Så dagen till ära tänkte jag lägga upp några heta bilder på honom. Mmmm Edward! Att han kan sjunga gör ju inte saken sämre...bra kille den där. Kanske skulle ragga upp honom!



jaha

Det är vitt ute ooch väldigt vackert. Det är kallt och det ser ut precis som man vill att det ska göra!
Det är bättre med lte snö än ingen alls så jag tänker inte klaga men...
Jag är ändå lite små tjurig på olika saker för det första posten vad sysslar dem med?!
Inte delar dem ut post iaf, för jag la faktiskt mina brev på ldan förra torsdagen och vad jag vet har bara ett kommit fram tycker det är sjukt dåligt. Nä jag tycker det är askalas dåligt att dom bara ska ligga på posten och skräpa. Ge oss dom istället hur svårt är det att dela ut dem i mellbystrand när man gör det i Laholm?!
Tydligen jätte svårt eftersom att ni inte gjort det. Men ni gillar väl att ha stressen nästa vecka skulle jag tippa på.

Ja sedan är jag lite irreterad över att jag är total ignorerad också. Eller jag är snarare lite arg och förbannad bara för att man kommer vara hemma jätte länge nu eller vad?! Grrr....nu ska jag verkligen låta bli att höra av mig resterande dagar.. Resterande dagar jag är hemma innan Wien kanske eller? Vi får väl se...

Så ikväll ska väl jag och kära lilla pappa vara hemma själva medan david och mamma i olika sälskap ska vara på Strand 12 kul för dem!
Nä jag är inte alls bitter för jag är nog faktiskt väldigt bitter. Försöker till och med utnyttja min lillebror så att jag får hänga med honom istället. Jag hoppas att jag kommer på nåt bättre ikväll!

Laga laga ....

Här fixas och donas det för fullt. Pajer fixas, sås görs, bröd ska bakas och samtidigt måste man ju kolla på vinterstudion. Idag är en härlig dag. Solen skinner och det är riktigt kallt ut. Lyxbrunch på VGs har redan avnjutits i riktigt trevligt sällskap. En riktigt bra födelsedagspresent får jag säga. Det hade johännie och bullen gjort bra!

Ikväll blir det utgång på Tengan hoppas på en riktig nice kväll! Värt att nämnas är att gårdagkvällens SPA-kväll i Klågerup var riktigt mysig och trevlig. Har varit kul att se mina gamla klass kompisar lite mer! Ikväll kommer dem hit. Nästan alla iaf.

Nä nu ska brödet fixas för bakning!!

happy happy..

Idag fyller jag år! Vilket alltid är kul med lite paket och sång och tårta. Ikväll blir det tårta och räkor haha!
Nu ska jag försöka ta tag i mitt tentaplugg har inte varit så flitig denna helg. Men det visste jag om eftersom att jag firat födelsedag med släkt, jobbat, haft glöggfest coh även festat lite!

Ha en toppen dag!