Inte enkelt..

Hade inte trott det skulle bli enkelt men det känns svårt detta. För att jag nu ska komma ur mitt lilla träsk och ge mig ut på den riktiga ofrivillga singel marknaden har jag nu raderat ett nummer eller jag har iaf tagit bort kontakten för att bara spara nummret i utkast om det skulle krisa liksom. Jag menar jag vill ju inte radera denna fina perosn helt men måste nog göra det ett tag. Det är nog bara att inse detta.

Nu ska vi inte bara vara deppiga men det är lite men jag få skylla mig själv jag vet vad mina fina vänner sagt.
Jag har iaf jobbat nästan kalrt idag. Bara 2 dagar kvar nästa vecka! Det kallas nice.
Men har massa att fixa och nästa vecka ska jag ner till Lund och flytta in tänkte jag så jag hoppas David & Stoffes allt i allo tjänst hjälper mig :)! Behöver två strka killar haha..

Imon blir det modemässa och jag ska försöka hitta mig en ny läcker vår jacka ev två funderar på en skinnjacka och det har ju detta märket gott om. Annars en nu och sedan förhoppningsvis en hos Hennry loyd kanske.



Det löste sig...

Jag har inte skrivit någonting sedan jag kom hem från Wien har nu gåt 4,5 vecka. En tid som bara sprungit iväg. Är det inte jobb ska man hinna med allt man inte hunnit med innan. Jag ska inte klaga mer det gjorde jag tillräckligt den sista tiden i Wien, men det var inte kul sista tiden där det var det inte. Jag vet inte hur men jag lyckades iaf få ihop 24 poäng så mina bekymmer är ur världen. Elelr jag får ju läsa en extra kurs i sverige men det var jag inställd på.

Somamren var riktigt härlig att komma hem till och jag hade turen och vara ledig lite när vädret var som bäst. Nu har det ju inte regnat men är inget tipp topp väder heller tack och lov för jag jobbar. Men jag tjännar ihop lite pengar som kan vara bra och ha!

Ikväll blir det att stressa hem från jobbet för att sedan bege mig till Tylösand och utgång med Sofia där. Ska bli riktigt kul så känns inte helt fel. Jag hoppas på en toppen helg väder mässigt också för man är ju ledig.

Nu ska jag försöka ge mig på att förändra bloggen ännu en gång innan ajg ska göra mig klar för jobbet. Ha det så ska jag bli bättre på detta igen.