känslor

jag får spader nu...varför kan inte bara människor vara normala och sluta hugga dem som bryr sig i ryggen. om det är en person du brytt dig och fortfarande bryr dig om hur kan man då vara så dum och tro att vissa saker inte kommer göra ont hos andra personer. fattar det inte har folk gått och blivit totalt känslokalla eller vad är det?
vad säger man till en person man tycker som blivit så djupt sårat och varje dag bara går igenom ett helvete utan och säga nåt??? jag blir mållös jag som alltid har nåt o säga får total tunghäfta och det bästa jag kan komma på är men jag bryr mig ju och jag är ju inte ensam om att göra det. men är det så mycket till tröst fast man verkligen verkligen menar det...
jag hatar och se en av mina härligaste kompisar bara tappa all gnista så. det värsta är när inte den andre personen förstår vilken skada den gör heller.... solen snälla kom fram och ge mig mer energi för nu behöver både jag och andra det och det är fort.

Skit dag!

Idag är en riktig skit dag. Altt har blivit skit ikväll och det känns bara hemskt. Kul är det ju när man får höra att folk man tror man kan lite på bara springer och pratar vidare och värst är det väl när man inser att man kan inte lita på dem. Ja så ibland bryter man väl bara ihop och när passar bättre om inte då man är som mest stressad med prov och annat, eftersom man vet att man inte orkar mer och därför halvt ger upp innan man börjat med något... jaja får väl försöka kämpa vidare och hoppas solen lyser klarare imorgon

SNÖ

Det snöar!!! Är det bara jag som blir mycket gladare då? Jag älskar vinter så här ska vintern vara. Just nu snöar det verkligen jätte jätte mycket med stora flingor..men är ju så vackert då! Hoppas den håller bara!

Livet

ibland så blir man förvånad över hur fort saker och ting kan förändras. bara på någon minut kan man bli helt nere bara för att man får reda på nåt som man verkligen inte ville eller man tolkar bara saker och ting fel som gör att man kan bli helt nere och jätte tjurig. därefter kan man ibland komma på jag borde ju verkligen inte bli sur nu alltså detta är ju en jätte löjlig sak och bara orka bry sig om för att börja bråka om. men sån är man innan man iblan faktiskt kommer på är det verkligen lönt och tjafsa och sen skulle det ju bara blivit sämre om man nu började tjafsa. därför har jag ett tips: sluta gnälla om löjliga små saker kostar bara tid o energi o alla blir sura av det.

igår hade vi BEFORE SKI med vårt skidgäng... hur trevligt som helst med jätte god mat. senare blev det dags för oss ungdomar och spela TP doch va det inte min o josse grej den första halvan av det. förutom naturfrågorna det va vi bra på.
därefter hade mamma fia och pappa lasse anordnat en musiktävling med jämna lag till. mitt lag the giants va riktigt heta! tp va kanske inte min grej men hallå detta va jag ju som skapad för och när jag tog thor-leifs hur bra känndes inte det!!! slutade med att jag sedan skulle sjunga låtar o josse skulle säga artisten det lät nog för jävligt för jag kan inte sjunga i vanliga fall o sen nu va jag super nervös
men vi va ändå bäst på d...så mitt lag vann. men chokladen som jag vann lyckades någon annan nog få med sig:( ......därefter va d igen tp o då lossnade det..otroligt men kul o det tog aldrig slut men blev ju delad 2a!

153

idag är det 153 dagar till studenten, det är lördag och jag pluggar fysik. jag har kommit på att egentligen är fysiken kul men det är när man förstår den, annars blir man ju bara så frustrerad. det är likadant som jag kan känna inför studenten. vad kommer att hända sen? kommer mina planer att åka till st:anton och säsonga 1 vinter bli lika bra som jag hoppas på? vart kommer du min älskade ta vägen? kommer man därefter att komma in på den linjen man vill och kommer den att vara rätt? det är ju trots allt rätt många år som man ska plugga därefter.... jag blir stressad inför alla sådana här val och frågor jag vill ju bara att allt ska gå vägen sen ju.
jag vill ha ett jobb jag trivs med, bo bra och skaffa mig en familj...känna att det går bra och att jag kommer att ha råd med att göra alla grejerna jag vill göra med min familj som jag fått göra med min. det kommer säkert att lösa sig men den där ovisheten kan ibland vara lite skrämmande.


Körkort!

Efter att ha slappat en hel dag med Emil och därför inte blivit nervös blev jag det slutligen på vägen in till H-stad! Men det gick ju bra! Jag klarade fast jag både fick jätte brant backe och backa runt hörn i mörker inte så kul. Men fick ju glänsa när jag äntligen fick köra ut på motorvägen och dra om en lastbil dirket!
Ikväll har jag därför hälsat på mormor o morfar o Emil! Helt själv och det gick jätte bra!

Imon skola:(..lite jobbigt faktiskt för nu börjar stressen igen. Men sovmorgon till halv 1 iaf så börjar ju bra!

Ordentlig

Nu är det så här att väldigt länge hade jag tänkt att jag skulle skapa en blogg så nu idag tog jag tag i det och gjorde det! Så nu är jag lite stolt över mig!

Idag har jag för första gången kört till malmö dock så saknar jag körkort men förhoppningsvis har jag det med väldigt snart... Iaf det gick kanon att köra både fram och tillbaka till Mamö för att hälsa på fam Munge som just fått sitt 3 barn. 3 veckor gamla Sophie ser väl ut som de flesta bebisar dock ej från sin vackraste sida om man skulle tolka hennes mamma. Fick ju även leka med tågbanan me de 2 äldre barnen Martin och Louise..(vadå snyggt namn).

Sen när förkylning man hade trott var över är plötsligt tillbaka över en natt. FAst det kan ha varit en allergi chock efter att ha suttit och pratat en hel kväll hemma hos Therese me hyacinter på bordet vilket jag inte riktigt klarar av.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!