Lov

Ja som ni märker är man ju inte snabb på att skriva såg att senast jag skrev var också när jag va här i Mellbystrand. Vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Inte festande iaf för det har det varit lugnt med för lugnt men så är det ibland.
Nu är det lov fast det kommer att bli mycket pluggande här hemma har mycket att ta igen. Åkte på en riktigt jobbig förkylning när jag va hemma sist så är först nu jag blivit riktigt bra.

Nu är det iaf bara 30 dagar kvar till Åre resan vilket även innebär 29 dagar till tentan men den ska jag klara fin fint ska plugga satan faktiskt. Klarade ju förra tentan riktigt riktigt bra så det var trevligt!

Imon ska jag jobba med pappa i butiken  ska bli väldans trevligt! hoppas tom på att få slå in lite paket även om pappa är väldigt noga med hur man gör med pappret när man drar av men jag börjar bli bättre på det.

Så det får räcka för ikväll ska bättra mig lovar.

Smak...

Sitter här hemma i det gamla flickrummet med Darins nya skiva Flashback!
Låter kanske väldigt komiskt men skivan är riktigt bra, det lilla jag har hört. men har man fått hjälp av en utav en producent som arbetat med Christina Aguilera, Lady Gaga, Michael Jackson och Shakira så kan man ju inte vara helt pantad. Skivan är iaf bra om man gillar den typen av musik. Min smak är ju som sagt väldigt blandad eller hur man ska säga det jag är verkligen en allätare. Men jag tycker verkligen at det är härligt hur man kan variera sig beroende på humör eller vad man ska göra. Kan väl säga att min lillebror har delvis introducerat mig för musiken jag lyssnar på när jag åker skidor. Det funkar inte med vad som helst precis som att man får anpassa sin klädsel efter aktivitet eller väder.

By the way Brittan verkar vara på benen igen vilket vi sagt tidigare. En annan skiva som jag kommer lyssna på lite framöver och sen missa inte Christian Walz nya låt What's your name? helt underbar man blir så glad. Lykke Li och Kleerups låt Until we bleed är inte heller dum.

Iaf nu är det bara 2 dagar kvar tills jag fyller 20 och imon ska jag fira det med hela stora släkten!
Ja om man skulle gå och lägga sig nu kanske.