Fortfarande i liv....

Ja egentligen skulle jag bara vilja säga att jag fortfarande är i livet och jag har inte glömt bort min blogg. Det är bara så att imorgon är det tentamen dags igen och det är inte en helt lätt tenta den är super svår. Jag vet inte ens riktigt vad jag ska plugga på hur bra är det då? Men det är bara och fortsätta strax igen imon ska jag verkligen ta mig tid och tänka har ändå 5 timmar på mig och det är väl bara och sitta där och tänka och tänka så kanske man klarar det ändå. Vill verkligen klara den är ju självklart men omtentan ligger den 7 december en vecka efter vår nästa tenta som om inte det räckte är det tänkt att jag även ska åka hem och fira min födelsedag den dagen.

Annars har det inte hänt så mycket blir hemfärd på lördag för att ut och festa i Båstad på lördag kväll! Är balinesernas hemkomst så ska nog bli rikigt trevligt om det även då är det gänget som det ser ut att vara nu.

Ta hand om er alla och låt bli att halka på alla blöta löv som ligger på marken är både pinsamt och gör väldans ont om man skulle göra det. Tur man inte gjort det ännu iaf men man ska ju aldrig säga aldrig!

Jag klarade!

Jag klarade min första tenta jag är über lycklig över detta!!!! Jag klarade den!

En bra dag!

Efter att imorse gått upp och dammat av rummet(behövdes verkligen) så blev det plugg i ett par timmar. Därefter var det skola och redovisningsdag. Jag oponerade bara och det gick kanon därefter bar det av til Gerda och veckan höjdpunkt. Funk!!
Jag älskar Glenns funk pass dem är så grymt roliga. Koreografin är grymt ball den med, dock fattade jag typ noll på det han hade gjort förra veckan för missde då och det nu va massa med armarna som gick på tok för snabbt för att jag både skulle se och hinna fatta vad jag skulle göra! Menmen nästa fredag är det tenta men jag ska dansa ändå på torsdagen för man blir ju så glad.

Sedan hem för att laga mat och börja tvätta. Hade lakan som inte va så snygga efter att jag gått och lagt mig med blå text skrivit på min arm så lakanen va lite blå men dem blev rena och fina igen. Kunde det bli bättre när sedan Anna från St Anton kom inom?! Nä det kunde det inte! Så St Anton season 2010/2011 här kommer dem rutinerade bummarna igen! Det kommer bli så ball! För då ska även St Anton och Ischgel vara ihop byggt we love! Anatgligen komemr även min lillebror göra säsong då och det är ju riktigt roligt om vi får göra ihop! Jag saknar St Anton och det kommer vara tungt att sitta här och veta hur bra folk har det. Det var ju trots allt det bästa jag någonsin gjort! 

Tillbaka till verkligheten och ta tag i pluggandet. O det är nu!St Anton 10/11St Anton season 2010/2011
Saknade! Bullen, Anna o jag!BästaJohanna, Hanna, jag o MiaMaria

Trött...

Efter att faktiskt ha pluggat ganska så effektivt idag känner jag mig ändå ganska så nöjd med dagen.
Att man sen fick gå ut me Carin o hennes perfekta bror Calle gjorde inte det hela sämre. Han är ju så grymt trevlig och snäll som han är bjöd han oss på maten med, en riktig gentleman den där Calle! Han är en perfekt kille egentligen! Carin hatar när vi säger detta men ajg gillar hans nördlook som fasen. Han bär ju upp det så grymt bra!

Har varit hemma i ett par dagar över helgen jätte mysigt va det och kunde det bli bättre än att min efterlängtade nya klocka dessutom kom leverad till butiken när jag jobbade med pappa i lördags. Sedan i måndagskväll var jag med mamma hos Hantoft och var ute och sprang, gymmade och bastade jätte skönt verkligen.

Imon är det torsdag igen och då är det Funk som gäller me like me love! Glenn is the shit! (Är det inte bra som Ann Gerd sa jo det är det sa vi och hon va lite smått oförstående.) Förutom att jag ska träna imon ska jag även hinna plugga riktigt ordentligt sedan ska jag även vara 2h i skolan. RBL(reality based learning) lektion, där jag och Martina ska oponera mot en annan grupp kommer nog gå bra.

Nu ska jag även försöka mig på att fixa till denna blogg...inte för att ajg är så bra på sådant men ska göra ett försök iaf!

Vändpunkt!

Lördagkvällen blev grymt lyckad! Tårtan blev bra och kul hade vi...dock blev det kanske lite för bra men ojoj....sånt är det ibland. Iaf måndag kväll och du skulle ringa, du skickar och säger ringer dig på imon. Jag bara det är lugnt, hade ju trots allt sagt/skrivit lite dumnt till dig i tel där på lördag kvällen men du va seriös vilket inte jag trodde. Jodå telefonen ringde ikväll...tror ni jag blev förvånad över att se att det var han som ringde. Verkar inte bättre än att jag nu ska träffa honom på en fika eller nåt i veckan. Hur ska detta hinnas med? Menmen får lösa detta han är ju trevlig så kan ju vara trevligt + är ju alltid trevligt och lära känna nya människor.

Dock har jag ett stort problem! Jag måste hitta nån som vill med mig till St Anton över nyår! Har ju tom hittat hotell till vad man ändå får säga rätt pris!! Någon???

Nej nej nej!

Vad va det jag sa det är inte alls säkert att det blir på det viset och nu börjar jag verkligen tro jag kommer få rätt...Attans j*vla bananer. Nu är jag faktiskt lite besviken men men hoppet är det sista som överger en fast i detta fallet är det grymt dumnt och hoppas. Jaja men jag ska roa mig iaf och jag ska klara hela kvällen :P! Men är rädd att det kommer bli en farlig kväll med tanke på att det både är tack fest och victors födeledag! HJÄP! Det kommer ju iaf inte vara där så kanske det faktiskt går bättre men fuck ändå......

Fredagkväll!

Sitter här nu och är helt varm efter att ha pysslat hela kvällen. Vilket har lett till en tårta, en mycket god kycklingrätt med klyftpotatis, tvätten är gjord och lite städning av rummet. imon blir det afro innan det på kvällen vankas Tack fest. Dessutom är det Victors födelsedag så man kan väl räkna med att det kommer bli en riktigt kanon kväll med det gänget! Op har ju redan innan berättat om att shot virke saknas det inte! Hoppas ganska så mycket på en repris från förra helgen med får jag väl erkänna menmen vi får väl se vad som händer. Måste även hinna med att plugga, lämna tårta, hitta partylinne och sola. Jao och sova vet ej hur det ska gå men det löser sig nog.

Denna helgen har alla mysiga tjejer i klassen åkt hem dessutom lite tråkigt menmen sånt är det. Nu hoppas jag faktiskt att Victor(Hannas Victor) kommer snart så vi hinner umgås lite innan sängen ropar.

Återfall!

Jag undrar om det var som jag trodde idag att någon utav killarna framför mig eller bakom hade Armani Code på sig idag?! Det luktade så gott eller var det bara min egna doft jag kände, den kvinnliga versionen av Armani Code? Jag erkänner jag är svag på den punkten fortfarande. Bara för att referera tillbaka till mitt sista inlägg innan uppehållet!


Nytt liv..

Idag gör jag ett försök till att blåsa liv i den gamla bloggen igen! Som sagt va ju ett tag sedan man skrev och mkt har hänt sedan dess! Dock har det inte dykt upp någon snygg och trevlig kille i Amrani parfym ännu men jag hoppas ännu. Glöm aldrig hoppet är ju det ´sista som överger en säger dem.

Nu sitter jag här iaf och det är 7 månader sedan jag skrev sist och mycket har hänt. Att jag inte forsatte att skriva i Österrike var heller inte så konstigt eftersom att internet försvann ifrån vårt lilla rum. Säsongen var kanon och kunde inte blivit mycket bättre och jag har lärt känna så många nya underbara människor.

Det är tisdag kväll och jag har mat på spisen som jag hoppas att jag inte bränner vid bara i skrivande stund. Har redan hunnit med att träna mellan lektionerna i skolan. För jag har ju börjat plugga igen. CIvilekonom med tysk inriktning i Lund, ett tufft program med mycket självständigt ansvar. Iaf förutom tränat har jag även klarat av halva engelska testet till på fredag, känner mig nöjd resultat än så länge har tom varit bra.  Resten av kvällen ska ägnas åt organisation, måste förbereda mig inför imon och resten utav veckan. Nog om det....

Lund är underbart. Staden är vacker och mäniskorna härliga. Festandet är helt okej det med ska verkligen inte klaga... I fredags var det Novischsittning på Lunds Nation! Det blev en väldigt rolig, vild och het kväll som kommer finnas i minnet ett tag.
Piiiiiiiip nu piper timern och pastan är klar så idag blir det inte mer underhållande än såhär...men det lär bli återseende inom kort!