d börjar lätta lite!!!

En tenta till avklarad och nu väntar fest och mys med tjejerna ikväll!!

Imon åker jag till Göterborg för att hälsa på E med familj ska bli så roligt. Igår ringde mamma och berättade att de hade haft henne uppe i gåstol och att hon då hade tagit ett par stapplande kliv framåt inte illa inte med tanke på att i måndags vågade dem inte lova någonting.

Har varit intensiva pluggveckor på sistone så ska bli skönt med lite ledigt till nästa som är onsdagen den tredje. Men det ska bli att plugga rejält i tid till den så att jag både kan hinna med att åka hem på slappepremiär och ev student i malmö men vi får väl se!

Nu ska jag städa, äta och kanske sova innan jag ska fika med CJ!

...det är inte rättvist alltid

Det är måndag kväll och en tenta är nu avklarad och jag hoppas verkligen att den gick vägen så det innebär att det bara är en tenta kvar denna veckan. Nästa är på lördag så imon blir det bara till att börja plugga järnet igen.

Pratade iaf nyss med E:s mamma och hon blev jätt glad över att jag ville åka upp till dem på söndag och stanna till på måndag så det var skönt att det inte var någon annan som skulle vara där då. L blev med jätte glad och berättade att hon nyss hade fått både pedikyr och maikyr i genomskinligt lack. Med E så är det väl bättre men samtidigt kan läkarna inte säga om hon någonsin kommer att kunna gå igen. Vilket känns så hårt att inte veta. Det jag däremot vet är att hon kommer att få ligga på sjukhuset i ytterliggare 6 veckor därefter kommer hon att få åka hem på helgpermission. Men man tror iaf att hon kommer att kunna börja skolan igen till hösten med stöd eller så, vilket iaf är positivt.

Jag hoppas jag hoppas att hon ska bli bra igen för just nu är det inte kul att vara E och inte kunna få röra på sig ordentligt utan bara ligga stilla och läsa böcker eller titta på film som hon ser rakt upp i taket. Men men det är lite tidsfördriv med film!

Nu ska jag ta tag i städningen som min duktiga kompis M gjorde när jag ringde henne! Det va väldigt trevligt att prata med henne igen måste jag säga!


bättre...

Idag har man iaf fått mer information än tidigare. Mamma har kommit upp till GBG idag för att hjälpa till med min lilla kusin L. Operationen har iaf gått så bra som man kunde förvänta sig så det är iaf positivt och hon kunde heller inte opererats av någon bättre enligt vad vi har hört så det är ju med jätte bra. Nu kommer hon få ligga fixerad i 4-5 dagar innan man ens kan börja resa på henne eller något.

Det känns iaf lite bättre men det som är problmet har varit att piggen på andra kotan har gått av och det är den som stabiliserar första kotan och det är den jag tror dem har försökt att reparera för något med tillväxten.

Imon ska jag gå och köpa ett fint kort till henne som jag ska skicka iväg till henne! Sedan ska all tid fram till måndag ägnas åt makro ekonomi inte kul men vad ska man göra.

Trevlig kväll på er!

bra dag men ändå ingen bra dag

Får jag tycka att jag haft en okej dag trots allt? Jag tycker det iaf jag har varit på bio ikväll och den va bra. Världspremiären av Änglar &demoner. Sedan hem hit med underbara L. Det va kanske egentligen det enda bra men jag behöver tänka på annat. Annars orkar man inte.

Har inte fått höra så mycket idag mer än att känsel har hon inte mer än att hon känner att man typ kitlar henne på magen eller att det killar på magen. Talet och huvet är det inget fel på hon pratar så det är i alla fall bra. hon kan till och med säga att hon krypit under studsmattan men sen säger hon inte mer.

Imon är det operation kl 12 ochd en beräknas ta 5-6h och sen uppvak på det. Efter det måste vi vänta i ett par dagar för atts e hur det har gått. Jag hoppas det bästa och det får ni med gärna göra. Skänk henen en positiv tanke eller be gärna för henne.


...

Idag är en ingen rolig kväll. Just nu är allt bara väldigt ovetande. En utav mina små kusiner ligger på Sahlgrenska i GBG med bruten nacke efter att ha råkat ut för en studsmatte olycka. Hon befann sig antagligen under den när någon hoppade ovanpå. Nu får vi bara vänta och hoppas operation äger rum på torsdag kl 14.

Denna lilla flicka jag hoppas att alt går vägen nu och att hon får mer känsel än vad hon har just nu. Men det som jag ändå tänker på är ödet. I fredags åkte jag hem till M-strand för att jobba i helgen. morfar ringde och ville att jag skulle komma hem i tid för att kusinerna från GBG skulle komma. När jag va där så skulle iaf E sitta i mitt knä hela tiden och både spela och mysa. Detta låter kanske inte som något konstigt för er men hon är inte den som brukar göra detta utan brukar vara hennes lillasyster L. Vilket gör att man tänker ytterliggare en gång. Ödet ibland förstår jag inte. Men nu hoppas jag verkligen på att hon blir bra. Jag är glad över att mina underbar vänner iaf var här när mamma och ringde och berättade vilket gjorde att jag inte behövde vara själv och inte behövde tänka på edt hela tiden även om det finns där. E finns i mina tankar hela tiden och vad kan bli mer störande än när man heller inte hittar några bra bilder på henne på datorn nu när man vill ha det. E du måste bli bra du är på tok för liten och oskyldig för att drabbas av något sådant här.

Älskar dig lilla gumman <3!


Jag kan...

Förra torsdagen va galen vi va på sittning på Casa, crazy night! Super kul va det en bra kväll helt enkelt.

Nu sitter jag här sista kvällen jag kan sitta på detta sätt sen måste jag plugga. Jag har en omtenta på måndag en annan tenta på lördagen efter det och 1,5 vecka senare har jag sista tentan. men jag ska klara alal tentorna och jag ska vara grym på dem. Jag ska även försöka hinna upp till golfbanan en kväll och slå några bollar hade jag tänkt.

Men nu är det dags för sängen måste vara pigg imorgon och plugga undan mycket internationell ekonomi.

Bild från den galna torsdag kvällen!

En vanlig onsdag..

Har just avverkat 4 timmar föreläsning och har även hunnit med att förbereda mina rostade rotfrukter som bara väntar på att ugnen ska bli varm. Det blir en lyxig lunch idag rotfrukter med en ryggbiff och örtsmör. Det behövs såhär en blåsig och regning dag i Lund. Det har inte varit dåligt väder i mer än 3 dagar men redan klagar man och har tröttnat på det. Man får inte glömma att april månad var en helt magisk varm och fin månad.

Drömmer!

Det är tisdag och jag lever fortfarande på valborgs minnen... Det ska jag göra ett tag till. Jag drömmer det kostar inget och de är ingen som vet vad man drömmer om heller, jätte bra!

Synd att drömmen är så svår att få till verklighet men äsch vad ska jag göra. Jag lever lite på drömmen och fantiserar lite till! Eller jag drömmer mig tillbaka helt enkelt!

Valborg!!

Igår firades det valborg här i Lund. Firats har det gjort många dagar först var det Kvalborg, sedan Valborg och idag är det med fest. Fast för mig räckte det med igår jag är helt slut idag. Igår började vi dagen kl 8.00 hemma hos Emelie eftersom frukost killarna var sena öppnade vi första cidern då istället. Efter mysig frukost på innergården begav vi oss till Stdsparken som redan började bli super full redan kvart över 9 det var helt sjukt med folk. men vi fick en bra plats så vi var glada. Efter lite mingel hade man även hittat st anton gänget vilka var grymt roliga att träffa. Därefter bar det av till Block Partyt på parantesen helt sjukt var det! Men hur ball som helst.
Därefter lullade jag och Lisa hem med stop för sibylla på vägen. Därefter snabbt ombyte för att sedan cykla vidare till Michael hansen och hanna, carin och pullan med flera var där!!
Ytterliggare efter det cyklade jag med hanna där bak till St Anton festen! Helt okej var den men ändå sjukt bra.
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva men hehe det var en bra gårdag!!!

Idag mås det dock inte lika bra men man mår väl som man förtjännar iaf nu väntar jag bara några timmar till innan jag ska sätta mig i bilen igen och köra hem för att jobba för pappa. Sedan ska jag köra vidare till Lisa i Småland och följa med henne ut!! Till dess ha fortsatt bra helg!!