Ingen resfeber i alla fall

Nu tycker jag faktiskt att det är tråkigt att Emil är sjuk nu har han varit sjuk sedan imlördags och han ligger med 40.5 C feber...det är ingen resfeber heller för han ska ingenstans. Men jag börjar bli orolig om han kommmer att bli frisk så att jag iaf kan träffa honom på onsdag och om jag kommer bli sjuk. Jag som ville ha en så mysig Alla hjärtans dag tillsammans med någon för en gång skull kanske ändå inte får det i år heller. Hur kul är det på en skala 1 -10. Det enda jag någonsin fått på den dagen är en ros av någon som jag inte vet för den delades ut i skolan och var från anonym det enda jag vet är att det stod "Du är så underbart söt". För man har ju självklart sparat den sedan har jag även fått ett jätte fint kort av en mycketmycket god vän och ett eget gjort kort av min lilla då 3,5 åriga kusin. Men men det är inte onsdag ännu och mycket kan hända....vi får väl se.

Helgen!

Kan denna helgens lördag beskrivas som något annat än underlig...tror inte det. Började med en virrig tur till halmstad golfhall för träning med david o emil som sa vart jag skulle och dit körde jag ju inte. men vi kom rätt. Därefter en runda in till stan där emil va den som shoppade värst...två par jeans hittade han och jag bara en skjorta men mycket fin va den grön o blommig!! därefter hem o sen lugnt med mat och allt innan man skulle ut. ja o kvällen blev minst sagt händelserik.. efter att blandat nästan ha blivit slängd ner i golvet och sett både dimma och rådjur när man körde så slutade kvällen i total förvirring. JAg höll på att få spader vad skulle jag ta mej till va är det nu som händer. Jag visste varken ut eller in. Men morgonen därefter vaknade jag med ett lugn och visste precis vad jag ville och tyckte!! så efter en så förrvirrad kväll vaknade jag ändå upp helt utänkt konstigt nog. Så nu tror jag att allt blev bra.

Alla som läser detta får uräkta vet att det är väldigt flummigt och är inte meningen att nån ska fatta nåt heller tror jag...