Tur lycka

När ska det egentligen bli min tur att för en gång skull ha lite tur i kärlek egentligen?! jag är ju bara förrvirrad här kan man väl säga. Vad ska jag ta mig till. Är just nu bara så jävla trött på de där sakerna som höll på här nyss men nu äntligen gick och duschade. Oj du kunde visst inte ställa dig upp direkt och hon fatta noll. Ska jag skrika ut det till dej eller. Va tro du hände egentligen han fick väl lite kill problem om man säger så synd om er att jag sitter här då. men gå hem till honom istället då där kan ni ju ändå vara ensamma och jag slipper höra eller se vad ni håller på med. Tycker faktiskt det är lite jobbigt. Det borde ni själva förstå ni vet själva vad som hänt. Jag menar det är st anton alla säger att dom inte bryr sig men det gör vi alla ändå ju. Vi åker alla dit. ska jag gå ut och vara lika desperat som du eller vad ska jag?!
Har lärt mig en sak här sex komplicerar faktiskt lite kan man väl säga. inte med alla men med vissa.
Okej inte i alla fall inte men i många gör det faktiskt. jobbigt som fasen ska sluta med allt sånt. Men är ju så jäkla mysigt och somna i någons famn och sedan vakna upp i någons famn! Jag vill ha jag vill ha. Nu ska jag gå och se om ben hänger kvar i köket iaf. Han har jag me strulat med lite jobbigt att han tjej flyttat in nu haha.. men vadå skulle jag bry mig nä tror inte de va. Det va inte jag som gjorde fel eller började nä det var det faktiskt inte. Hon hade varit taskig mot honom tidigare.

Love is a hard game to play. Teach me how to play it. Please i need help.....

Äcklad

Fy fasen va ska jag göra egentligen Har ingen ork fast jag verkligen sov hela kvällen igår och alla därefter poängterade hur mycket jag missade. Jo jag förstod det, lite för mycket hände kanske.
Nu sitter jag iaf här och vet inte om jag ska ut ikväll eller inte är ju trots allt ledig och hade ju varit jävligt skönt och komma ifrån detta rummet. Inte så mysigt och höra på hur två stycken ligger och hånglar och annat faktiskt. Vill bara härifrån och förstå lite saker. Jag fattar noll just nu. Livet är faktiskt komplicerat här med kan väl bero på att det är lite konstigt med kärleken här. Alla vill ha men ingen vet vad man vill ha eller hur det ska gå till eller om det ska vara seriöst eller vad. Det är jobbigt...
Jag kasnke var dum..
ikväll gör jag förhoppningsvis någon glad och går ut och träffar honom vilket han velat väldigt länge. Denna killen vill ju tom ha mig i nyktert tillstånd därför har vi bara pussats en gång mitt på dagen till och med efter att ha pratat me Anja Pärsson coolt va.

Jag är så jävla blåst egentligen eller är jag jag vet inte riktigt och jag har väl inte för bra koll på hur det ska gå till på ett sånt här ställe kan jag väl säga. Som någon sa innan "här finns alldeles för många killar och alldeles för få tjejer"´. Ja det stämmer väl och för många trevliga och även lika många as/svin.

Mitt huvud värker sedan tidigare på KK vet ej varför. KK va väl trevligt dock ej som förra gången men varför klaga egentligen tjänar inget till.

Saknar faktiskt folk hemma just nu. Men mina kära föräldrar gav mig en inte så dålig julklapp iaf. De kommer hit nu på söndag möjligtvis lördag inte helt fel. Ska bli jätte kul och träffa dem tycker jag!

Carin du hade gärna fått vara här just nu saknar dig gumman!!

Platzel - dubbeldejt

Efter o ha rivit 3 vitlöksklyftor till pasta carbonara såsen och just fått ner det i panna ringde mobilen.. helt plötsligt va hanna o jag me bjudna till platzel på några öl ihop med victor o rasmus. shit va vi luktade för det första och sen såg vi även ut som skabb. men vi tog oss samman borstade tänderna, duschade och snyggade till oss lite lagom vanligt och gick dom ca 3 minuterna för och komma till Platzel. En väldigt mysig liten pub med även mat möjligheter. Hanna hade aldrig varit  där innan så det va ju trevligt.

När vi väl kom dit satt vårt sällskap där redan och vi slog oss ner. hade till vad som blev värsta dubbeldejten och hur mysig som helst verkligen super nice..när vi väl kom på att vi skulle ta oss hem va alla hungriga och vi bestämmde oss för att gå till burgerstop men där va kö så vi gick till playboy mansion istället för att koka makaroner. Hanna och victor åt iaf medan jag och rasmus typ somnade i victor dubbelsäng.... jag orkar ej skriva så mkt mer men det hela slutade me att alla somnade i dubbelsngen!! Fullt påklädda vadå att vi va trötta sen gick vi alla en efter en till våra jobb i morse utom victor för han skulle åka skidor... ni kan ej förstå hur roligt det måste sett ut när alla en och en gick därifrån!

Vad händer nu då? Det vet man alldrig kanske inget alls. Eller jo ett seriöst st anton iaf och vi inte vet något om ännu...tiden får utvisa och jag hoppas nog på det bästa!


Mina valmöjligheter!

Detta blir ett väldigt flummigt inlägg för att idag ska jag presentera er för st Anton killar!
Här finns alldels för många killar som är för trevliga och som ser bra ut. Det blir nämligen väldigt jobbigt för en då kan jag berätta...
Ska man välja killen som hånglar bäst och har de där speciella linjerna som är så sexiga nere vid magen eller vad man ska säga? Eller den som är bara genom snäll och som man vet är bra för en? Eller kanske han som man verkligen har roligast med och som man alltid dras tll av någon anledning och som hela tiden säger detta kommer inte hända men allt händer ändå? Jag vet inte eller ska man bara gå hem med den grymt snygga killen för att dagen efter vakna upp i hans famn och senare gå hem? Va säger ni det låter galet va?
Här är alldeles för många bra killar. Varför ska man hitta alla bra på ett ställe? Egentligen finns det ju ytterliggare en som är precis som mig till sättet. helt underbar är han men nej det går faktiskt inte. Ibland är allt inte så lätt ändå!
Det är inte lätt och hålla fingrarna i styr här och inte blir det sedan bättre utav att alla ungefär vet allt om alla och vet vilka som gjort vad.
Det finns så många fler killar som jag nu ej nämnt. MEN detta är killar som alla på ett eller annat ätt är intresserade av mig och som både sagt och visat det. Mitt liv här är galet och helt underbart...

just nu vill jag bara att en utav dem här killarna ska bli frisk han har varit sjuk alldeles för länge och det är kanske mitt fel egentligen.

Glömde säga detta är St Anton här ska man inte ha något förhållande och har man det är man St Anton tillsammans. Sen är det så att alla säger jag bryr mig inte om vad du gör men sanningen är den att alla bryr sig visst man kan inte annat...


Österrike!!

Detta är egentligen ett inlägg jag misslyckades med att lägga upp häromdagen därför kommer det efter det nya ändå!!


Jag lever fortfarande o är helt hel!! Nu e jag bara lite rädd för offpisten!!

Jag älskar detta stället...sen e det ju inte fel med underställ haha:P:P...jag tror jag dör asså!! Jag kan inte sluta titta! Det bara går ju inet hur fasen ska jag kunna vara koncentrerad samtidigt och du pratar om så viktiga saker som kan rädda både mitt o andras liv! Du e bara för fin me det bästa jävla kaxet! Du munhugs me mej som ingen anan kan! Tur att jag kan bråka me dej! Det e bara så kul! Vilken tur vi hade som fick träffa alla er! Tack cissi o mickaela n räddade oss här :D!

Jag ska lära mej ligga lågt haha.....o sen ska allt bara flytta ihop haha! Ikväll e d funcky chiken asså! Antingen kommer det bli hellyckat eller lite mindre o då e d bara o gå hem ska ju ändå jobba imon :P!

Underbara!!

Här  är helt underbart! Det är så jäkla nice här. Alla är grymt trevliga nu syftar jag främst på svenskarna för blir att man hänger mkt med dem..inte så konstigt heller! sen kan man väl säga att fy fasen med snygga människor det finns. Massa heta svenskar som främst kanske blir heta för dem är såna underbara personer..

Jag har sagt att du inte är min stil men du är min perfekta match personlighetsmässigt, men jag får kanske ta tillbaka det ändå...efter o ha sett bilder som kanske säger motsatsen. Här finns det ju bara laidback stilen för er killar och jag står väl ut. Så länge jag får klä upp mig..fast jag inte passar in här då. mina skor borde jag kanske hämta och byta så du får dina eller? Mitt örhänge vill jag med hitta.... Varför ska det ändå vara så svårt....har ju bara varit här i 2 veckor imon men va fasen vi kan väl vara st anton tsm ändå? haha eller inte lr jooo haha..

Det som händer här stannar väl här eller? Kom igen nu kan du inte bara våga släppa på dina gränser lite eller... annars kanske du blir som victor men han blev ju snäll tror jag så då blir det bra...kanske
Jag älskar att du kaxar upp mot mig du fattar inte hur mkt! Men som du sa "jag kan ju för fan inte bara vara en toffel" nä du det kan du inte du skulle inte klara det heller det vet jag... du kommer inte bli det heller...

alla som inte är här shit va ni missar mkt asså...men samtigt får jag uppleva nåt ni inte får och jag får mer tid att träffa nytt folk. alla är vi här av samma anledning. vi har alla nåt gemmensamnt. vi älskar skidor och vi älskar fest..

Jag älskar detta liv!! här är så underbart och som tur är har jag många månader kvar här!