Hemma

Det är trist väder ute regnar iaf inte men inte blir man gladare av det inte..
Tentan igår gick riktigt bra så känner mig nöjd..
Trodde jag skulle kunna åka skidor idag men nä inte det heller...
Hur ska jag hinna med allt nästa vecka men det kommer bli en kul vecka...
Men kommer kanske ändå inte hinna träffa alla..
Jag vet inte vad jag vill...
Tiden får utvisa vad som händer...
Men det löser sig tror jag nog....
Nu förtjännar jag att lägga mig på soffan igen...


för mig bort....

sitter är i ett snötäckt och vackert Lund och det enda jag känner är saknaden av att jag borde vara på en annan plats i detta nu
jag vill dit där bergen är höga och snötäckta där solen alltid i mitt hjärta skinner
ta mig tillbaka
jag saknar till och med att gå till jobbet en mörk morgon klockan halv 7 när himlen är stjärnklar bara för att det  är så vackert och så tyst
hela byn sover och där går jag med snön knackande under mina fötter
det finns en charm med det med
människorna va så öppna och stämmningen va underbar
visst jag klagade ibland då med och som vanligt handlar det om killarna (som alltid tycks vara mitt största problem)
men den som inte va med där fick kanske heller aldrig höra hur många gånger vi sa till varandra hur underbart vi hade det och hur lyckliga vi var över att vara där

redan i slutet av december kom panik över att säsongen snart skulle vara över
säsongen blev lång ändå lagom lång
men nu nu kommer suget tillbaka
bara att veta hur många utav dem som va där förra året redan nu är tillbaka på plats

men jag ska vara glad över mina minnen för dem är varma och dem kan ingen ta ifrån mig hur mycket någon än försöker
Lund är vackert när snön ligger som den ligger
men St Anton am Arlberg kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta likaså människorna



Ja!!!

Andra tentan klarad och jag är lättad.
Detta innebär att jag kan fira min födelsedag så som det var planerat kanon!

Åre vecka 4 är snart bokat med och ska bli riktigt kul!

Louise vill ha och behöver lista:

1. Jag behöver hitta en plats att sätta mina väskor på i St Anton samt ett ställe där jag kan byta om och duscha på! Sängplats det kan jag nog lösa på annat sätt bara jag får det andra så kan jag åka!

2. En kille i Armani Code Black som har det mesta jag söker! Snälla om du finns där ute skriv en liten kommentar så ska vi nog kunna fixa resten!

Jag förstår inte är detta för mycket begärt eller vad är det? Nä jag tycker inte det. Okej det borde kanske egentligen stå att jag vill ha en pojkvän för någon sådan har jag ju inte. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt och hitta en sådan. Någon som vet?

Fredag...

Idag har varit en dag som alla andra en dag som ja jag vet inte inte varit så jätt händelse rik men ändå på ett annat sätt.
Nu har iaf tjejerna åkt hem vi ar haft en mysig hemmakväll med pizza och idol sådär lagom mysigt bara. Efter en jobbig vecka i skolan.

Imon kommer mor och far och dyngråttan som mamma sa, dvs min min lillebror. Han är ingen dyngråtta på rikitigt men som sofia sa ni er familj ni bara mobbar varandra. Fast vi gör ju det väldigt kärleksfullt ändå och det höll hon ju ändå med mig. Lille David var ju bara inte så smart att han i tid kom på att han skulle komma hit ikväll redan menmen en annan gång. Det va ju dock väldigt illa tyckte Sofia som nu tom träffat snygg David personligen och ändå har hon bara positivt att säga om honom. Det finns kanske hopp ändå ;)! Nä nu ska vi vara snälla. Är glad över att han faktiskt tar sig tid och åker och hälsar på sin kära syster.

Klockan är på tok för mycket nu och jag ska gå och göra mig klar för sängen för att sedan ta en välförtjännt sovmorgon.

Müde

Fattar ni hur tråkigt det är att åka tåg blää....helgen har spenderats i GBG. Trevligt trevlit med släkt och sedan utgång med victoria! Ja just nu är jag död och tycker att det är helt okej att gå och lägga sig klockan 6 eller det jag menar är egentligen direkt...

Det va förfest, drägel, köande, köande, ingång, köande, dans, äta, förvirring, avundsjuka, dans, förvirring och väntan i torsdags! Bra sammanfattning på en helt okej kväll ändå. Jag tänkte att bussarna går väl som vanligt men oj det va ju torsdag och helt plötsligt fick jag ta en taxi hem ensam i ösregnet mög på det du. Men goa bananer va det iaf! Jag tyckte det iaf och jag tror även Lisa håller med. Oj har ju glömt att det även var skräck och en väldans massa fall inblandade under kvällen och en icke fungerande bas ibland!

Som det kan gå! Mitt liv är nog lite konstigt ibland och jag är nog liteför mycket fegis ibland. Skärpning!

November!

Tiden går ibland alldeles för fort. Nu är det redan november och snart är det jul. Va händer egentligen? Vart tar tiden vägen? Man säger att man ska leva varje dag som om det var ens sista. Men går det verkligen? Jag menar klart att det går men det finns alltid ett men. Är det inte skolan så är det något annat. Men jag är iaf nöjd som en klok farbror sa till min far en gång. Om pengar var till för att hållas i skulle det finnas handtag på dem. Jag håller med honom. Pengar gör en inte lyckligare för att man har dem på banken och sparar dem till något man inte vet. Så just nu har jag hittat lite pengar utan handtag på som jag tänkt spendera haha....och idag började jag. Jag förtjänande det och jag behövde det.

I fredags skrev jag min andra tenta i organistation. Den var inte enkel så nu väntar tre veckors väntan men jag hoppas jag hoppas verkligen men jag vet inte kan ha gått vilket som. På kvällen var det iaf utgång! En mycket lyckad sådan. Förfest med tjejerna och sedan Penthouse på Lunds hade varit oktoberfest innan så där va fullt drag med alla härligt uppklädda människor. Jäger va där med med sina underbara maskiner och provrör. Fredagkvällen levdes verkligen ut så som om det var en sista dag. Man får inte glömma att ibland förtjännar man att ha det bra och leva livet som det sak levas. Dock gör ma även misstag dock ett litet sådant men tillräckligt störande...

De typiska fräknarna på din överkropp
De mörkt bruna ögonen är att drukna i
De starka armarna
Det blonda håret vill man bara dra handen igenom
Jag säger bara grrrrrr.... give it to me!