Jag o söt



Jag o min älskling Emil! Vi har tyvärr lite problem o blir aldrig bra på bild ihop så får vara nöjd med detta!

Studenten nästa!

Ja sist jag skrev va jag inte så glad men tog väl ca 15 min sen kännde jag mig åter glad och väldigt älskad.
Tänk va underligt allt kan vara, att gå från ledsen till glad på ingen tid alla men tur är väl det!

Igår va det bio me älsklingen och sen fick vi inte mycket gjort innan det var sängdags för att tävla idag. Spelet gick väl sådär men kan inte vara helt missnöjd även om jag hade för mycket för att jag känner ändå att nu är det på rätt väg och spelet börjar kännas mer stabilt iaf än innan...dock ej helt stabilt va en riktig bergodal bana dag men det är väl det som är så konstigt med golfen.

Nu är det exakt 3 veckor kvar till studenten som ska bli hur kul som helst men samtidigt känns lite sorgligt och bryta upp me alla kompisar iom att alla ska åt olika hål... men börjar iaf redan bli sugen på och börja plugga igen. Lutar åt civilekonom i Lud med Tysk inriktning!!! Men först är det jobb o alperna innan man är där!!!

Ikväll är det After ski med hela glada skidgänget!  Så mysigt vi har det då!!//citat FIA o det är mysigt!
Jobb imon men ska nog gå bra! Sedan är det min slappepreimär nånsin på måndag och även permiär för 2007!! Hur kul ska inte de bli på en skala 1-10 askalas!!

Dålig dag

Idag är en sån dag då allt bara känns hopplöst...inget fungerade på dansen o hon vikarien va helt knäpp...ursäkta mej att jag inte varit me i VM i nån jävla diskodans o ursäkta mej att jag bara dansat i några månnader men hatar redan dina steg hoppas dom försvinner ur dansen fortare än dom kom dit...

jag vill bara gå o lägga mig nu allt e bara tråkigt o blä... nä nu ska nog jag gå innan jag smitar ner nån annan....

Snart sommar

Okej börjar bli riktigt dålig på och skriva asså. Är inte meningen men blir bara lat ibland och ibland är man bara inte lika mycket på humör för och skriva.
Har jobbat en hela helgen nu, ska därför bli skänt och äntligen vara fri nästa vecka..vilket är första gången på 4 veckor som jag inte jobbar!!
Va händer då da? Jo det är redan iplanerat 3 fester hur kommer jag hinna med asså...sen får jag väl lyckas med o klämma in emil en kväll oxå! vad innebär det då? Jo att mina lediga dagar redan är fulllbokade shit asså när kommer lugnet?!

Ikväll är det söndag kväll o jag har spelat 12 jhål golf själv! rättså trevligt faktiskt! Efter 10 hål va det kisoken o då jobbade min älskling!! Så blev ett väldigt långt stop där, dock kom tody o fisk ganska så snabbt så blev volleyboll för dom utanför kiosken o jag gick o övade på floppslag! Måste vara det typ roligaste slaget som finns o shit va jag va grym..haha..allvarligt asså! Nästan lika kul som o slå me drivern..hihi
Nu ska ni iaf slippa läsa denna dynga mer om någon nu faktiskt läser den...ha det gött t nästa gång!!