Lugn

Idag har jag varit så arg att jag grät, då är man arg kan jag säga. Jag gillar inte försäkringskassan för dem behandlar en som skit. Så känns det iaf, eftersom att man pratar med olika personer hela tiden som säger olika saker istället för att få prata med samma person konstant. Hade varit mycket enklare om det inte behövdes en massa mellan händer. Man blir ju arg på någon vars fel det egentligen inte är pga att hela deras system är lite konstigt. Men nu har jag lugnat ner mig iaf tror det är musiken.

Vill inte stänga av musiken och börja plugga men hade behövt ta tag i det lite och jag har så svårt för att plugga med musik eller det beror på vad jag pluggar ifs. Men när fokus måste vara jätte hög och man sak läsa får jag spader, men får väl hitta rätt musik helt enkelt får testa Monkans listor kanske.

Det är fredag och just nu har jag inget bra och göra. Skulle nästan kunna supa ner mig själv men hur kul är det själv?! Nä väldigt dumt och onödigt är det iaf. Nu sak jag försöka öppna böckerna och titta lite grann iaf!


ville inte....

ville inte sova själv...

men det får jag göra...

ville du skulle vara här..

men tror inte Pippi tänker dyka upp i en bil imon fast hade nog behövt henne redan ikväll...

jaha så när är nästa gång.....

nu kan det bli jul i mitt hus!!

Då var det städat, tvättat och gjort klart för att imorgon kunna sätta upp adventsljusstackar imon! Strutar i mitt fall ska bli så mysigt.

Men är något arg på försäkringskassan och mitt bostadsbidrag just nu. Äntligen ska jag iaf bli uppringd av dem inom 2 dagar. Fick avslag gjorde komplettering avslag och sedan skickat in för omprövning och nu väntar jag på det beslutet. Sist jag hörde något från dem var den 5 juli när det lät en omprövning göras men sen har det varit tyst och de har sagt att de har 6 månader på sig ändå sa de idag när pappa pratade med dem att det tagit för lång tid. Sedan ändrar de sig hela tiden om det räcker med det jag ckickat in eller inte...Grr börjar bli riktigt arg, luften bara går ur mig. Därför måste jag vara anträffbar på mobilen konstant enligt pappa. men jag vill träna nu klockan 16,15 så ska nog göra det ändå.

Ikväll blir det iaf inflyttningsmiddag hos carin sak bli mycket trevligt!

Sedan får se om det händer något mer...

onsdag...

Det känns som måndag eller är det kanske bara önske tänkande?! Jag tycker att veckorna går för snabbt, känns som att det är helg nästan hela tiden. Nu är jag tillbaka i Lund iaf. Igår pluggades det, bakades, kördes hit och var på bio.

Såg New moon, gud va jag gillade den. jag vet inte men gillar sådana filmer. Grymt bra så nu ska jag låna böckerna utav lisa men är lite sugen på att ev läsa dem på engelska men kan vara skönt med lite slapp svensk bok läsning istället för alla tysk böcker.

Jag skulle plugga jätte intensivt idag men känner mig bara trött och skulle vilja ett sova ett slag. Men behöver ju plugga eftersom jag senare ska träna, handla och köpa inflyttningspresent innan lisa kommer hit på myskväll. har visserligen pluggat lite gick ju upp i tid men sedan har datorn tagit lite överhand. men när jag sedan försöker läsa min tyskbok kan jag inte fokusera utan tankarna bara springer iväg i mina små fantasier.

Jag måste få lite disiplin på mig själv men äsch det löser sig haha..

Undra om bullarna jag gav bort igår smakade bra?! Har inte hört något om det skulle ju vara trevligt och veta.

Nej nu blir det power nap och sedan lite Sidharta!


Lyssna...

Lyssna på Goo Goo Dolls - Here is gone

Confused as allways...

This aint good, but I don't know what to do or say!
I guess I'm a bit scared of what could happen then. But if you don't jump then you can't win either.

So maybe it's the best to face it, even if it could mean that you would los it all?!

Mellbybeach!

Sitter i ett regnigt Mellbystrand idag ska egentligen fortsätta plugga men tänkte kan ju skriva några rader först.
Kan väl börja med att s'ga att jag knappt har sovit något inatt har legat bredvid en snarkande sak som tog upp hela sängen och ungefär byggde en mur mellan oss. Trevligt trevligt.

Igår kom jag hem och var knappt hemma alls. Åkte till en bakfull M som ville ha sällskap och jag tyckte att sällskap är ju aldrig fel. Senare åkte vi in en snabbis på julskyltningen i Laholm vi va nog dem minst intresserad personerna i hela staden. Men dit skulle vi så M kunde få sig en hamburgare även om den inte va grillad ute. Va ju inte en jätte mysig skyltning direkt eftersom att det regnade och känndes alldeles för tidigt med alla tomtarna menmen vi var där iaf.
Efter det åkte vi för att kolla A-lagets innebandy match men gick efter 2 perioden då båda va helt slut. Laholm vann!!

Sedan hyrde vi en mycket dålig film som vi spolade oss igenom därefter blev det söndagsfilmen på 4an. Mycket pang pang i båda kan jag säga..

Idag är det måndag och jag har varit ute och sprungit 5km och även varit på jobbintervju. Gick bra men tyvärr behövde han mig inte över jul som jag hade hoppats på. Men det öppnar kanske för ett nytt sommarjobb kanske. Vem vet ingen vet men alltid bra och så ett frö.

Nu ska jag iaf fortsätta plugga. Sedan hoppas jag att jag får mail tillbaka utav ett hotell i St Anton som jag ringde idag för att boka rum åt lillebror på! Vill verkligen att han ska åka med oss ner kommer bli grymt!!!

Sol

Tänk vad lite sol kan göra för att man ska bli glad. Igår morse när jag drog upp rullgarinderna och förstod att det var strålande solsken utanför fönstret och inte regn blev jag så glad. Helt plötsligt känndes det som att det kunde bli en toppen dag.

Igår hände dock inte så mycket gick för ovanligheten i skolan i 3 timmar, städade lite och passade 3 små söta barn i Malmö. Mycket mysigt var det. Känndes som om man åt hela tiden.

Idag är det lördag och jag tänkte att jag skulle plugga lite, vilket jag har gjort och egentligen träna. Har tränat 4 dagar denna veckan och idag tänkte jag att jag skulle springa eller göra ett afropass men jag är trött. Lite huvudvärk också och men med detta vackra väder får jag dåligt samvete om jag inte cyklar och tränar eller går ut. Jag får kanske ta mig till Gerda och köra ett pass klockan 14.00 ändå. Även om jag inte är så sugen på just det afropasset men kan ju alltid hoppas att det är nya koreografi kanske!

Ikväll ska vi ha tjejmys här jag tänker lite spel lite bra musik. 90-tals musik med lite Haddaway, La Bouche och Spice Girls kan det bli bättre? 90-talet was the shit.

Imon ska jag köra till Mellbystrand skulle inte åka hem denna helgen men ska på ett möte som jag måste göra så då får det bli så. Blir kanske att jag träffar M imon kväll med vilket heller aldrig är del om han nu stod ut med mig och orkade umgås sa han. Jag ska i alla fall och kolla när A-laget på innebandyn spelar match.

Nu ska jag titta lite seriösare på världscuppremiären i längdskidåkning.


Jag är inget data geni!

Har ännu en gång försökt att förändra stilen på denna sida men det går så där. Luckas ännu inte trolla fram allt som står i vänstra marginalen men drar man med pilen över blir det iaf svart!

Nä nu ska jag iväg och träna funk sedan storhandla med carin ochs edan hålla torsdag!


tenta, vaccination, fest, sjuk, Halland

Mycket har hänt sedan sist. Började torsdagen med att jag åkte till lund utan mina nycklar vilket jag först kom på först när jag stod på parkeringen utanför lägenheten. Här stod man utan nycklar och kunde inte få tag i ett par förrän klockan 6 på kvällen. Kanon när man skulle vara borta på förfest med tyskekonomerna klockan halv 8 plus hinna ta svinsprutan! Blev väldigt stressig och absolut inte i tid eftersom att jag dessutom varit i Malmö på dagen och shoppat. Nya jeans, en topp och ett par skor blev det.

Kvällen började med förfest hos Klara alla va ju där när jag dök upp sisådär 45min sen, tjoho vilken rolig start på kvällen med hyfast nya människor. Men alla va trevliga och på bra humör så det gick kanon. I övrigt var det en rolig kväll, killarna är riktigt sköna måste jag säga. Sedan när det blev en liten "skandal" blev det ju bara ännu roligare haha. Ja stackars tjej och komma till skolan haha.

På fredag var det ju dags för mig att få de härliga biverkningarna utav sprutan vilket innebar feber och huvudvärk mestadels för mig. Ledde till att jag körde hem för att bli ompysslad istället för att vara med och fira Nicole på hennes födelsedag. Väldigt tråkigt då jag hade sett fram emot denna fest. Väl hemma blev det bra ändå träffade faktiskt M istället. Eftersom jag var sjuk fick jag ligga i knäet hela kvällen och blev kliad och klappad på istället. Bra sätt och bli omhändertagen på.

Lördag mycket tidig uppgång och sedan blev det Göteborg för att träffa släkten. Lillebror och jag skippade shopping och gick på Universum med små kusinerna istället! Mycket trevligt.. ja så mycket mer är där vill inte och säga.. det blev en rikigt bra helg helt enkelt mer behöver jag inte säga. Absolut inte inte som jag trott utan mycket bättre.

Ja nu är jag i Lund iaf och känner att jag har inte något riktigt roligt och skriva eller något tråkigt heller.
Det viktiga är att jag mår bra i alla fall. Även om jag vet om att jag fick en gliring idag att det va kanske en bra helg men klaga inte när du mår sämre tror jag. Du får skylla dig själv när du spelar spelet som du gör. Jag jag vet om att jag får skylla mig själv men jag vet inte om jag har mer distans eller inte. Jag vet helt enkelt inte så mycket gissar jag... Nu skulle jag kunna börja analysera lite men nä det ska jag inte göra.

vänder fort

Det är konstigt hur fort allting kan vända. Ena stunden är man uppe på moln och i nästa stund är det som om man är på botten och man förstår inte ens hur man kom dit. Så känns det nu. Idag har varit grymt tråkig och inte alls blivit som jag ville.
Jag började plugga klart det som skulle göras sedan gled jag iväg lite på fejjan men där var inte mkt kul och fick försöka återgå. Sedan när klockan bara var 12 då visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Sedan när man hoppas på någonting man egentligen vet är väldigt osäkert så blir man ändå besviken fast man innert inne vet att det nog inte kommer och bli så. Men man hoppas ju alltid, det sista som överger en är hoppet. Men det gör ont och bli besviken. Men en grej plus en annan och det kan bara bli för mycket.
Vare sig det handlar om kärlek eller vänner man blir lika besviken när det inte blir som man tror. Man tor att man vet var man står men ändå tvivlar man. Det är inte lätt. Ibland kan dem man vet egentligen finns där bara vara för långt bort. Eller på en nivå så att man inte orkar berätta allt för, pga att de själva verkar ha det så perfekt alltid.

Jag är kanske bara väldigt trött och stressad över tenta, boendeansökningar och Wien.

det regnar visst ute men jag är ändå på ett strålande humör..

Jaha klockan är nu 8.00 och här sitter jag i uterummet klar för att börja plugga det sista inför tentan. Är hemma i Mellbystrand eftersom min lägenhet inte innefattar ett uterum.
Idag ska allt bankas in och ikväll ska jag söka bostad i Wien med mor och far som hjälpredor.

Igår var faktiskt en riktigt härlig dag. Jag gick upp jätte tidigt och började plugga direkt. Sedan vid 10 körde jag och sprang 6km, vilket ledde till att jag blev väldigt nöjd med mig själv, eftersom att jag inte sprungit sedan i somras. Nu sitter jav även här med riktigt mycket träningsvärk. Kommer gå som en riktig gammal tant när det är eftermiddag om det inte vänder. Sedan hämtade jag ju mitt the som jag hade beställt från en vänlig själ som hade köpt detta i sthlm då man själv inte har nk i närheten och det var deras underbara höstblandning. Det ena ledde till det andra och sedan fick jag agera sällskap på kvällen. Blev bjuden på middag och blev riktigt uppassad inte helt fel. Kändes grymt nice om man får uttrycka sig så. Ja för den som inte förstår det så var det ju med den där trevliga personen som jag egentligen ska glömma men jag höll det på distans rättså bra tror jag. Eller jag hade makten kändes det som.

Nä nur är jag lite stressad och måste återgå till den helt underbara Realian!

det var ju inte igår...

Då var det tydligen dags för mig att göra comeback på denna sida igen. Har ju skett några gånger men så är det. Jag finns fortfarande kvar här i Lund och har min mysiga lägenhetkvar som är bara min. Dock så ska jag ju inte bo här så lång tid till eftersom att jag i februari kommer att flytta till Wien, Österrike för att plugga en termin där.

Just nu är det väldigt mycket som händer, för mycket. Vet inte riktigt hur jag ska hantera allt och är nästan lite obalans enligt min egna mening. Jag är instabil skulle ajg nog ändå säga. Inte som ett psykfall men ibland så skulle nog min fina vän Lisa tro det.

Kärlek är ju en sak som alltid kommer upp här och det borde jag kanske skriva om nu med. En tanke som slog mig igår var att sist när jag skulle bo en längre tid i Österrike blev det även en bra tid för mig att komma över någon som varit och börja om igen. Nu känns det nästan på nytt som om jag åker iväg till just Österrike för att lämna någon bakom mig. Jag borde ha gjort det betydligt fortare men jag är ju inte alltid så villig och ge upp. Personen i fråga gör det heller inte det enklare. Fast just nu känner jag att även han verkar ha bestämt sig för att vara tydlig och på riktigt signalera "nej jag vill inte mer". Vilket det innan varit lite fram och tillbaka med och jag har tillåtet honom att dalta mig med och egentligen bara lurat mig själv. Man är ju så dum ibland.
Men som sagt jag flyr ju egentligen inte denna gång och heller inte då, det är något som är oblgatoriskt nu och på ett sätt var det så då med.

Om 4 dagar är det tenta men bara 2,5 dagars tenta dagar. Det är tysk reali eller Landeskunde som det så fint heter på tyska. Det är precis vad det låter som på svenska. Sedan är det även på lördag deadline för att söka boende i Wien vilket heller inte alltid verkar som det lättaste. Men allt detta måste göras. Samtidigt som jag är lite känslomässig över det här andra som varit väldigt komplicerat väldigt länge nu.