Ledsen och besviken

Återigen har man blivit ledsen och besviken över sin golfklubb. Nu är det för att de är så dumma och slänger ut min kära Emil just för att han valt volleybollen före golfen. Han kommer antagligen inte få spela några tävlingar och inte vara med. Jag hoppas klubben inser att så gör man inte. Jag vet hur svårt han hade när han tog beslutet om att gå på riks gymnasiet i Volleybollen just före golfen detta var ett svårt beslut för honom. Hur kan man bara göra så mot någon då! Han ÄLSKAR ju golfen och han gör det mer än mig och jag får ändå pengar för att kunna spela, han tränar mer än mig och han är bättre än mig men vad hjälper det...inget här handlar det bara om att sätta dit en kille för att han inte valt golfen som nummer ett.....fy fan va lågt utav er. JAg vet att det inte är hela klubben som står bakom dett autan säkert en fin liten grupp sk komiteé men det spelar ingen roll de var ändå aå att ni utryckte er som att klubben står inte bakom och så är det ju för att han får inga pengar.  

Men vi och de som inte älskar den lika mycket eller kanske ska sluta med golfen redan nästa år  får ändå pengar...

Orättvis värld man lever ja så är det

Vår!

Nu e det äntligen vår! Gud va härligt både för kropp och själ...Jag blir iaf jätte glad utav detta!
Blir väl inte sämre utav att fysik provet gick verklgen kanon bra och över alla förväntnigar, är kanske inte så dum ändå!  projektarbete är klart så nu kan man äntligen koppla av!

VAd är inte bättre än en resa då, sdan länge har det varit inplanerat en resa till egypten med min kära familj och mjormor och morfar! Ingen Emil dock men men så kan det vara.... hoppas bara att resan blir lika underbar som den brukar! Fast i år är kanske den nya flygplatsen klar och man slipper kanske äntligen det där jobbiga bökandet med en massa helkonstiga köer och annat som är totalt onödiga men det hör väl till.....
Har nästan packat allt nu, fast e lite jobbigt man vill ju ha med sig alla sina fina sommarkläder och det går ju bara inte så det känns lite tungt faktiskt.  Måste fortstta nu!!

Lovisa we made this time!!! And we rokkkkkkked!