Så varmt så..

Här i Wien har vi haft ytterligare en dag med massa sol och värme. Det är verkligen vår på riktigt man har inga kläder och ta på sig och idag fick jag ta ett par ballerina för att det passade. Det är underbart. Vad som inte är lika kul är att det inte går så bra med Corporate financen så vi har typ gett upp dessa uppgifterna nu och tänker istället gå dit och lära oss altt och sedan sätta tentan och hoppas att det räcker :P! Men tror inte det haha..

Åker till St Anton på torsdag kväll jippie jippie jippie! kommer bli nice! Just nu vill jag bara ha sol och bli brun :P!!
Funderar på om man fortfarande kan köpa en tur upp till Rendel eller om jag verkligen måste köpa liftkort :P!

Både igår idag har vi varit ute och gått långa sträckor. Igår vad det vid donau kanal och idag vid stora donau!
Mycket trevligt att Johans flickvän Michaela är här. Hon är störtskön! Det är hon och jag i våra svarta löparbyxor och gråmunktröjor som är ute.

Börjar bli väldigt trött men har 1 Gossip Girl och 2 the Pacific en ny serie av Steven Spielberg com jag kan titta på! får väl göra det tror nog att edt blir The Pacific trots allt!


Gilla jumper!! Det är så bra... "...och om du vill kan vi stanna inne hela dan, bara vi två, vi kan låtsas att jag är din man sånt där som man gör då....När hela världen står utanför.... "


jag visste det egentligen..

man hoppas och hoppas fast att man vet att man inte borde hoppas men som sagt hoppet är ju det sista som överger en tyfligen. men nu känns det bara tungt och tråkigt inte alls som för en timma sedan. jag behöver noglite mat..vad händer med min pluggdag känns ju inte så motiverande nu inte.

Vår på riktigt med allt...

Ja det är vår! Hurra den är nog här för att stanna i helgen i alla fall. Vaknade tidigt idag av solen som strömamde in genom persienen men somnade om och vaknade någon timme senare. När jag väl kom ut var det riktigt varmt med. Solen lös och fåglarna kvittrade och kanppt någon vind. Var gör man? Jo man går till u-bahn med solbrillorna på och mår allmänt bra!

Vet inte omd et bara är för att det är vår i luften som det känns bra eller om det är för att jag kanske ska få besök tidigt lördagmorgon! Jag hoppas verkligen jag får besök hade varit så kosligt.

Imorgon ska jag PLUGGA, plugga och PlUgGa på riktigt. har en massa jag behöver lära mig att förstå och imorgon finns det inga undanflykter, för att idag har jag städat det mesta och tvättat. Behöver bara sopa golvet.

Familjen har nu bokat flyg hit så om 2 veckor ser jag dem igen. Trevligt trevligt saknar dem lite på ett bra sätt.
Men nu ska jag nog fundera på sängen och att läsa ett par sidor. men ska bara lyssna lite på Goo goo dolls först. Natti natti på er!

Bort blåst...

Söndag morgon och jag sitter här i sängen och vet inte riktigt var jag sak börja. Har sovit riktigt illa. Kom hem väldigt tidigt efter riktigt god middag och sen en utgång som inte blev vad jag ville. För att summera kvällen maten va riktigt bra! Holländaren och hans tjej som va på besök fixade lördagsmiddagen mums.
Sedan skulle vi vidare till vad vi trodde skulle vara en grymm klubb, Sky kitchen! Hittar en taxi på vägen inte vilken som helst utan en Hummer!! Nice så nu har jag åkt det med! Väl inne på klubben efter en "dyr" entré så var där lite folk. Vi går för att handla dricka men när vi väl ska betala vill han inte ta mitt VISA och resten är typ panka. Men vi löste det iaf. Musiken är house vilket jag tycker funkar bra men det tyckte inte norskorna och de ville hem redan efter 5 min. Men jag är ju av inställningen ge allt en chans och det blir inte roligare än vad man gör det till. Klockan tickar folk rullar in och hade jag haft min kompisar hemifrån med mig så hade vi haft en GRYM kväll men nä jag fick åka hem efter en dryg timme! Tjo för den! Jag ska gå ut med österrikare nästa gång tror jag, har skaffat mig några halv vänner haha.

Väl hemma och i sängen börjar jag må riktigt dåligt vilket är konstigt då jag knappt druckit något och ute är det storm. Men vid halv 6 lär jag väl ha somnat in äntligen.. Nu är det söndag och jag skulle egentligen vilja ut och gå men det blåser verkligen storm så känns inte så lockande om man inte vill blåsa bort! Så får väl göra lite skola och sen bara chilla!

Ta hand om er!

Mars..

Det är mars och det är småkallt ute och blåsigt! Jag har just slutat skolan och är rätt nöjd med det eftersom att jag skulle gått ända fram till halv 7 ikväll egentligen!

Har nu avverkat 2 dagar i skolan bra jobbat. Det roliga är att båda lektionerna har relaterat mer mot nek (nationalekonomi) än mot fek (företagsekonomi). Helt okej för mig än så länge då där varit lite matte grejer att känna igen sig i.

Var i st Anton förra veckan. Grymt bra vecka inte så mycket skidåkning men det bjöd på lite annat vilket var väldigt roligt. Lite kärlek skulle man kunna säga!! Vi får väl se vi får väl se. En ny trevlig bekantskap om inte annat.

Jag har så många gånger sagt att jag ska bli bättre på bloggandet men nu får det bli skärpning här tycker jag.

Förresten har sett en och annan geting här nu. trodde inte det skulle ske men skolan börja arta sig så det finns kanske hopp.

Nä nu sak jag vara lite ordentlig och försöka hitta lite information om min skola var jag hittar power points och sådant.