Misslyckad..

Jag är nog den mest misslyckade personen just nu...jag bara klagar och klagar och gråter och gråter för minsta lilla. Jag kom till detta land med förhoppningen om att verkligen vara jätte duktig. Jag siktade på att ta alla mina kurser på tyska och verkligen lära mig något! Jag ville bli bra på tyska och jag ville lära mig saker att ha med mig tillbaka till lund.
Men nä där fick man för att man var ambitös kurser på så höga nivår med så mycket förkunskaper man skulle ha att man helt enkelt fick ge upp. Problemet var ju bara att kurserna inte startade omedelbart så att man kunde åtgärda problemet. Den kursen som verkligen varit nyttig och på svenskt vis varit 6 ects är bara 4 då den tillhör något man läser under första året här.

Ärligt talat ska jag säga att de är få gånger då jag tror jag mått så här dåligt i mitt liv. Jag tror inte folk rktigt förstår. För en sak leder till nästa och nu är jag rädd att jag inte kommer få ihop tillräckligt med poäng för vad jag måste klara för ett heltidsstudier och att studiebidrag ska tas ifrån mig och att jag måste betala tillbaka mitt erasmus stipendium. Detta är inte kul. Men jag ska kämpa och jag ska försöka vara stark! Jag ska verkligen försöka vara stark! Men det är ju svårt och min stackars mamma hon får lyssna mig och försöker verkligen trösta mig! Hon är bra hon.


12 dagara kvar bara...

usch det är inga roliga 11 dagar jag har framför mig nu. jag försöker kämpa hålla modet uppe med det är tungt nu och jag vill bara hem. jag vill hem hem hem! jag har nu 3 tentor kvar och två inlämningar. 2 av tentorna är riktigt svåra och jag vet inte hur jag ska få ihop tid till att plugga på dessa båda. på tisdag efter kl 12 kommer det vara en tenta och en inlämning mindre. men det är så tungt nu och jag försöker verkligen bita ihop och vara stark men ja jag ve tinte hur det går. inte så bra just nu iaf.

jag hade nog förväntat mig så mycket mer av denna utlandstermin jag måste säga att jag är besviken faktiskt. mycket har väl även att göra med skolan och alla de problem jag haft med mina kurser. det förstör kan jag säga.
jag får skylla mig själv att jag inte pluggade tillräckligt till ena tentan maj som jag nu får göra om men det är ett annat system här. pga av att alla mina kurswer dessutom varit på tyska med tyskar så känner jag inte att jag heller kommit in riktigt i gänget med de andra här nere heller. de som mår dåligt av att åka härifrån men sorry jag mår inte dåligt över att lämna. jag vill hem till mina kompisar men börjar undra om vissa har förändrats mer när man varit borta?!

en blir mer och mer saknad..men känns som om det bara är jag som gör nåtför att vi ska höras. jag trodde faktiskt vår vänskap var starkare än så. iaf hade jag fått det intrycket. du är iaf saknad min fina vän.

jag hoppas inte du glömmer bort alla datum?! för hej jag vill ses och har ju försökt och fixa så det ska bli möjligt också..

nä nu är det med klump i halsen jag väljer mellan att försöka läsa lite till i sängen elelr se ett avsnitt greys för att somna.


Tomhet...

Är hemma i Mellbystrand igen. Skönt och mysigt mne gud va jag känner mig tom.
Eller trött kanske är rättare ordet. Jag orkar inte just nu. Känner mig lite ensam och bortglömd på flera ställen.
Dock fick man ett spontanbesök idag..så någon kommer iaf ihåg en! Tack H!

Skolan i Wien är det mycket med nu. Hur ska jag lyckas med alla tentor?! DEt löser väl sig. Som att inte de problemen räcker så ska jag även behöva ora mig för hösten i lund. Verkar vara mycket att ta tag i.
Har bland annat sökt fel kurs och sedan är det massa mer. Vet inte vart jag sak vända mig. Ingen verkar ju vilja veta av en där. För då är man bara ett problem. Info till våra elever vad är det?! Det räcker väl med att studenterna i ytbytesutskottet får reda på saker eller?! Nä det räcker inte puckon!

Dessutom kommer det bli en ensam höst i Lund. Jag känner mig depp och tårarna kommer snart rullandes längs mina kinder men jag försöker blinka bort dem. DEt är en klump i halsen nu och jag ska fortsätta packa upp så jag får ordning på rummet.

Imorgon blir det frukost med M som hörde av sig och ville ses :D! De gamla folket imponerar just nu. Jag måste dock fixa lite frukost haha. Men det löser jag.