Bergodalbana med kärlek kommer lastat!!

Bergodalbana visst har det varit det men inte nu på super länge utan nu är allt bara som det sak vara.
Ibland är jag glad för att jag kan vara envis och påstridig och det tror jag även du är Emil!
Jag är glad över att jag inte gjorde det eller hur vad det du sa? Det spelar ingen roll huvudsaken är att du sa du var glad över att du inte hade dumpat mig... Jag är glad över att du gav mig chansen!!! Älskar dig otoligt mycket. Finns det nåt bättre än när du kommer med sådana kommentarer!!



(Ursäkta alla dom som är trötta på och läsa om mig o min kärlek. Men mycket handlar dock om det just nu:-)<33 Den som inte vill läsa om det behöver inte jag tvingar inte någon!)


Känslor

Jag fattar noll ibland... Jag är nog den konstigaste ibland. Ifrån o ha varit glad fast ändå kännt saknad blev jag nu orolig o saknaden bara växte.
Varför kan jag bara inte slappna av och bara ta det lugnt. Världens minsta sak kan göra mig orolig och lite instabil. Bara för att jag inte längre har någon som helst kontroll. Är det pga av saker jag själv gjort innan eller varför känner jag så?
Är ju inte det att jag inte litar på dig. För det gör jag!! Problemet är snarare att jag är så grymt rädd för vad alla andra ska göra eller hur dom är med dig. Jag känner ju ingen mer än dig där långt borta.
Tänk om du nu faller för frestelsen som så många andra gjort är min tanke.
Men varför? Varför tänker jag egentligen såhär? Du har försäkrat mig så många gånger förr! För dig finns bara jag. De andra tjejerna som alltid funnits där, har du ju aldrig brytt dig om på samma sätt som mig.
Det är väl det att du är för snäll egentligen..kan man vara det? 
Vart leder egenligen detta till? Jag behövde nog bara få skriva av mig och bli av med det!

Jag litar på DIG! Det är först nu man verkligen förstår hur mycket du betyder. NU när du är så långt borta!
Jag måste väl bara vänja mig vid att vill jag ha dig får jag acceptera att såhär är livet. För du kommer ju inte komma hem om ett år! Utan du kommer vara där längre och avståndet emallan oss kommer att bli längre iaf för att ta oss till varandra.
Är allt detta bara negativt då? Nej det tror jag verkligen inte. För när vi nu träffades senast så märkte man att det var kanske bra! Nu saknar man varandra på ett annat sätt och man uppskattar varandra på ett annat sätt när man väl träffas men visst är det jobbigt! Ja jag har valt detta själv eller vi har valt att ha det såhär och då får man kanske inte klaga. Men visste någon utav oss hur det skulle bli eller hur det skulle kännas? Nej det kunde vi bara få reda på om vi tog chansen. Vilket vi nu GJORT och det är jag glad för!
Ur allt negativt kommer något positivt det sa dom ju senast igår på radion! Det är nog bäst och lita på det och tro på det!

Jag litar på dig och jag vågar lita på dig!

Ensam fast inte som innan!

Sitter här hemma nu o väntar på att klockan ska ticka. Att Emil ska komma hit igen efter o ha tävlat o bror min ringa för att hämtas i Våxtorp.

Igår kom äntligen Emil fast han kom mkt tidigare än väntat och det blev en mysig kväll! Mamma firades o tyckte att jag o emil skulle lsuta pussas men va gör man inte när man saknat varandra mkt. Som emil sa märks det att jag saknat dej eller? O ja det gjorde det!! Imon åker han igen o sen tar det lång tid igen! Jag ska till Grekland emallan och han ska med sveriges p-17 lanslag till Finnland för att spela NM!!

Just nu är det verkligen ingen hemma heller så vet inte riktigt vad jag ska hitta på!

Fjäder

Ord som aldrig varit viktigare att får höra:

"men Louise<3 vi e starka och fixar det<3 nej känns inte som man vill göra slut nej"

är jag väldigt upplyft. kunde därmed t.o.m. kosta på mej o le. vilket känndes underbart eftersom att det var du som fick mig att göra det.

en dag släcks och en annan dag tänds med hopp om en ljusare framtid



Falköping

Just nu är jag så grymt jäkla förbannad på allt som har med volleyboll o fallköping o göra...va fan ska ni ha er jävla nollning för hela tiden e asigt trötta på er. Den är ju bara jävligt dålig o rent utav mer fönedrande än rolig asså är jäkligt glad över att jag själv slipper den asså. Visst ni har säkert kul men men ointe jag. Får ju för fan aldrig prata med emil edt suger. Jag e förbannad o ensam o saknar min pojkke grymt mkt.

Ensam

Emil har flyttat och kvar är jag med en känsla av ensamhet och tomhet. Saknar honom redan. Nu kan man ju inte bara ta bilen till honom och bara vara där eller säga hej! Nu är det planering. Gud vad jag saknar dej! Gissa om jag är glad att du kommer hem om en vecka längtar redan grymt mycket efter dej!!!

Vet att jag är sämst på och blogga för blir aldrig av...men så blir det ibland.
Nu har man typ inget jobb längre heller vad ska hända nu då?? Löser väl sig!!

   Älskar dig Emil!