Sol!

Jag lapar sol som ingen annan. Idag har jag legat i stadsparken från 11-17 och jag som hela tiden sagt att solen inte tar ännu. Tjing på mig där hade jag fel kom hem nu och såg att jag faktiskt var lite småröd på ena sidan ryggen på ett bra sätt! Lite nöjd nu för då kan man ju faktiskt ligga där lite till någon nytta.

Ikväll blir det myskväll med P och L. Vi ska grilla titta på Robinson och mysa. Jättte skönt. Fast en tråkig grej är att jag inte får spendera kvällen med 3 andra väldigt mysiga personer. Mina käraste st anton killar V och R och såklart min bästa H. Men man kan ju inte få allt. Men blir ju inte vi längre som förra vintern vilket jag verkligen saknar ibland. Då glömmer jag bort vissa grejer och det blir både komplicerat och okomlicerat på en och samma gång vilket är underbart. Jag gillar dem och jag gillar R på ett konstigt sätt som nog varken han eller jag förstår hur det är. Det är bara så.

På ett sätt är mitt liv rätt bekymersöst men på ett annat sätt inte. Händelserikt till viss del iaf. Jag vet inte men det löser sig alltid på något sätt. Dock hade jag gärna haft någon vid min sida men samtidigt är jag rätt nöjd och har nog lärt mig att uppskatta livet.

Blev ganska så flummigt idag men ni vet ju att sådan är jag.

Mellbystrand

Imorse vet jag inte vad som flög i mig men efter och att ha ätit frukost och läst tidningen ringde jag hem och frågade mamma om jag fick komma hem. Vilket jag såklart fick så jag bestämde mig för att snabbt packa ihop mina grejer och körde hem. Nästan hemma stannade jag i Östra Karup precis vid avfarten till Båstad för att titta på utemöbler med mamma och pappa. Vad jag dock inte hade förstått var att dem delvis eller mest ville kolla till min balkong! Vi hittade iaf ett sött litet bord med 2 stolar som jag fick så nu kan jag äta frukost ute när jag kommer tillbaka till lund inte helt fel.

Ja jag trodde jag hade mycket och säga idag men det har jag inte. Har suttit ute och läst i eftermiddag går sakta framåt desto trevligare var det att man kunde sitta ute i bikini Bh och trosor i hörnet på altanen. Nice nice! Sedan ikväll släppade jag med lillebror ut på en liten runda just när solen gått ned. Väl nere vid havet var det rosa och oranget som de sista färgerna innan det skulle bli alldeles för mörkt. Första observationen på stranden blev att står inte vattnet ovanligt högt upp? Först trodde vi det men sen blev vi lite osäkra vilket vi fortfarande är!

Imon blir det PLuGgA, PlugGA, PlUgga lite till för att slutligen PLUGGA'!! Jippie! Men sånt är livet om man ej skött sig tidigare.

Trevlig nyhet inför helgen är iaf att V ringde och sa att hon kommer och hälsar på mig i Lund och att det blir nu till helgen! Så på fredag kommer hon ner så här ska fixas gästleg så hon kan hänga med oss ut! Great sedu!

Men men får väl avlägga en rapport imon om hur jag skött mig! Natti natti!


Back in Lund!

Då va man tillbaka i mysiga Lund igen. Igår möttes jag av en hela 9 C värme, strålande sol och en sju helsikes blåst inget dåligt välkomnande inte. Därefter var det snabbt hem och göra sig iordning för tackfest sedan eee dagarna förväntningarna va höga och dessvärre höll det inte måttet. Vilket resulterade i hemgång ensam klockan kvart i 1 vilket iof inte gjorde någonting alls. Skönt och få sova själv i sin stora säng när man varit borta (som om det borde varit någon mer med i sängen? nej).

Idag har man packat upp och inte fått gjort ett skit. Fast har varit lite stöd åt en vän vilket känndes grymt bra att han faktskt kan prata med mig på det sättet. VI har en lite udda realtion så då känns det bra när personen ändå vet att den kan säga något till en.

Ja egypten vill ni kanske höra något om?! Jo det va kanon jag har blivit en favorit hos småkusinerna inte bara David som gäller utan stora kusinen med som bor själv haha. Har även agerat som frisör under veckan inbakade flätor is my thing!

Ikväll blir det mys med M och ska även hinnas med en fika med L nu om en liten stund. När jag väl kommer hem åker L hem hem för att inte komma tillbaka förrän vi har tenta om en vecka vilka fasoner. På tal om tenta den är om en vecka och man kan väl säga att jag tagit semester så har lite att göra senare i eftermiddag illa illa men det är bara och ta tag i det senare. Nu måste jag äta ett litet äpple tror jag innan det är dags att cykla till L ha en trevlig dag på er för det ska jag även om jag ska plugga lite!

1 dag kvar!

Nu är det nära bara en dag kvar knappt det ens förrän jag åker!
Ska blir grymt skönt! Hoppas bara jag får lite färg nu med, känner att jag har press på mig från dem andra att komma tillbaka brun så är väl bäst jag inte bränner sönder mig direkt. För kommer jag inte hem tillräckligt brun kommer dom ju bara haha som hon snackar. Men jaja löjligt och ora sig över men ändå...

Nu har jag iaf städat, bäddat, packat, börjat tvätta och gjort kunskapstest. Kvar är att plugga men jag får ej ro att börja. Fast borde göra det nu.

Sedan har Soffan tagit tag i en hejdå drink ikväll på Myntha. Ska bli jätte trevligt! Nä om jag sätter lite fart nu kommer jag hinna med lite och även en promenad kanske!

Varm....

2 dagar kvar sedan är jag på varmare breddgrader!! Underbart är vad det ska bli!

Har några få minuter över och vet inte riktigt vad jag ska göra. Snart blir det nämligen spruta  tillbaka till skolan för och plugga innan det är lektion kl 16-18. Hoppas verkligen att jag får gjort mkt idag! Funderara dessutom på att ut och gå en runda fast jag redan tränat men är bättre väder nu.

Ja imon lär jag ju inte hinna skriva för då är det skola mellan 8-10 och sedan fort hem, för att då gäller följande:
-städa
-tvätta
-kunskapstest
-skriva kommentar till uppsats
-sammanfatta
-träna
-packa

Tight nä inte alls :P! tura man börjar skolan så tidigt!


Ödet?!

Hur stora är chanserna att sist i kön skulle du stå? Eller vem visste att du var på fest på 4 våningen?

Gårdag kvällen bjöd på många överraskningar. Först trevlig middag med Monkan för att sen stressa till lunds på en cykel. Det började med Monkan trampandes på cyklen och jag bak skjutsad (eller jag ramade som man säger här i (skåneland). Vi hann inte längre än till hemköp innan jag bytatde plats med Monkan enkalre sagt än gjort i mina nya super höga sandaler skulle jag försöka trampa men dem var ju halare än en riktigt hal ål. Men till slut kom vi iaf dit.

Överraskning nummer ett var inte en så trevlig sådan. Där sat en person som jag inte har så mycket till över för. Ja vissa lär sig väl inte förrän dem blir väldigt gamla vad som är okej att göra och vad som inte är det. Men uppföra sig på rätt sätt har den här personen missat. I alla fall efter ett tag i sexarummet kom victor ner under chit chatten som vi för övrigt utklassad lag shat i!! O han berättade överaskning nummer två att han hade vår trevliga vän R på besök. Jag var ju såklart tvungen och åka upp med hissen och hälsa så där blev man ju fast i ett par timmar innan man begav sig ner igen till dom andra. Därefter skulle vi iaf in på Lunds och Playground men där va ju inte en kotte så det blev ÖGs istället.
Framme vid överraskning nummer 3! Där stod en annan person jag inte väntat och se blev ett snabbt hej men inget mer. fast blev lite prat där med. Iaf ÖGs var toppen! Kan nog sammanfattas litet men med grymt mkt snygga killar. det var en fröjd ör ögat.
Ja här slutar min redovisning  från gårdagkvällen. Jag kom hem och här blev det kladdkaka med vispgrädde det var väl viktigt!  Monkan sov här bör kanske med tilläggas.


Vår ute!

Klockan är snart kvart i 5 och här sitter jag i min soffa med balkongdörren öppen. Ute gråter ett litet barn kan ju hoppas att den skrapat knäna när den sprungit och ramlat ute i det fina vädret.

Jag borde plugga om jag ska få någon semster i Egypten men jag vill inte. Jag vill bara njuta av att för en stund inte göra någonting alls.
har haft besök utav min kusin idag med sina 2 flickor och sin blivande man. flickorna och jag har varit ute och lekt. Självklar har dem även fått fina inbakade flätor i håret något som dem önskade. Jag tycker ju att det är rättså roligt så jag gör ju det gärna.

Om någon timme kommer min relativt nyfunna vän Monika hit. Det ska laga mat innan vi ska iväg till Lunds för tackfest! tror att den kan bli väldigt rolig med tanke på vädret man blir ju så glad i detta vårväder. Mina nya höga sandaler ska nog bli invigda det känns som en bra dag för det.

Jag fick höra att jag hade varit dålig på och blog´ga och jag vet inte vad jag ska skylla på. Kanske att jag har flyttat. Numera bor jag stolt i en större 1:a ensam nedanför mejeriet och stadsparken man kan nästan säga att jag blivit stadsboende om man jämför med Linero. Lägenheten är iaf toppen. Köket är underbart och balkongen lika så.
Igår var det invigning av den ny inköpta grillen! Dock stred vi lite mot reglerna när vi grillade på balkongen men bara för denna gången. Det var iaf jätte mysigt och gott. Blev kyckling med klyftpotatis och aioli till huvudrätt och kladdkaka med vispgrädde till efterrätt. Det satt där det skulle.

Just nu känner jag att alla bitar faller på plats. Jag älskar Lund och livet runt omkring. Jag gillar att jag har många utav mina gamla kära vänner här i staden även om vi inte ses alltför ofta så vet jag att dem finns i närheten av mig och även mina nyfunna vänner är underbara. Ja alla brukarn ni fråga den eviga singlen hur det går med killarna och jag har väl inget bra svar på den frågan. Jag gillar hur jag har det. En dag så står han väl där får jag ju hoppas. Jag känner att tiden utomlands i Österrike har lärt mig lite och det gör att jag känner mig lugn. Jag behöver inte stressa och man får lov att göra som man vill. Ibland tror jag faktiskt att jag är för blyg. Låter konstigt och säga det eftersom jag inte ser mig själv som blyg utan som ganska rätt fram. Men jag tror att i vissa situationer blir jag väldigt försiktig och vågor inte alls något. Men hallå jag lever ju bara en gång får väl börja tänka på det.

Nu är det även lite nedräkning inte för och göra någon avundsjuk men om 1 vecka borde jag börjat bygga upp min bränna ganska så bra så att jag kanske mot slutet av den veckan kommer att vara betydligt brunare än idag.