Mindre än två veckor kvar...

Om två veckor kommer jag att ha vaknat upp min första morgon i Wien. Ganska coolt.
Undra om jag tycker det då med?! Man vet aldrig när man ska flyga och man ska få allt bagage med sig plus att det ska gå bra och komma till boendet men det löser nog sig.

Idag är det ju som sagt onsdag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Eller jo jag har några grejer på dagordningen det har jag ju faktiskt. Ska åka in till Laholm, åka till min kusin och kolla lite bröllopsfest bilder coh städa lite på rummet. Komer väl pilla lite med min nya mobil som kom igår är inte riktigt van vid samsung eller touch screen.

Imorgon bär det åter igen av till Lund. Två födelsedagskalas ska hinnas med plus en middag och några fikor säkert och ett Ikea besök!

Jag är ju egentligen rätt dålig på detta med blogg men jaja ska försökra bättra mig nu när jag ska iväg.

I lördags var jag ute med killarna vilket var riktigt roligt. blev en toppen kväll på alla sätt så det var roligt!

Nu är det frukost som gäller!


det är tisdag idag!

Idag väcktes jag av det udnerbara såg ljudet. Ni vet en sån stor såg som byggarbetare har! Gud så trevligt.
Håller ju på och renoverar om vårt badrum och tvättstuga sådär kul och bo hemma under en sådan period. För tillfället har vi ingen dusch. Underbart!

Så vad pysslar jag med om dagarna?! idag gör jag inget vettigt eller jo lite jag sitter och försöker få koll på allt inför Wien! Det går nog framåt tror jag! Ska snart ringa till hon som ska hjälpa mig i Lund så jag väljer rätt kurser!
 
Ja nä ananrs har jag inte så mycket roligt och säga! har lite träningsverk idag efter att ha varit på core igår. Har ju inte tränat på jätte länge. Var även ute och gick 1,5h med Emma igår vilekt var väldigt trevligt! Sedan idag sak jag iväg och simma eller bada kanske. Ska följa med min kusin och hennes barn. Efter deta ska jag träffa tvillingarna H!! Vilket var länge sedan!

Nä nu får jag kolla till min mat!


dåligt av mig..

Upptäckte att jag inte bloggat sedan nyårsafton. Jag gör härmed en kort sammanfattning.
Nyår var riktigt trevligt som vanligt var världen liten och man hittade nämnare man inte visste eller hade trott.
Iaf en mycket trevlig och god kväll.
Dagen efter bar det av till St Anton. vi körde dit och jag säger inte mer än att resan dit och hem handlade enbart om att köra försiktigt för att komma fram hel båda hållen. Inga ben brutna, grym puder, sol och bra fest.
Men en av de bästa grejerna var allt trevligt folk som vi träffade igen! Vi var nog nästan 20 st som sågs igen!
folk som var på semester och folk som gjorde en säsong till eller igen! Det var härligt så det bjöd en och annan gammal repris! Otroligt bra repriser på alla sätt och viss...

Nu är jag hemma i Mellbystrand igen och det är väl okej men jag trodde jag skulle komma undan byggkaoset. Men icke, istället för att börja när jag åkt så har vi nu börjat och idag revs hela badrummet utom duschen. Vilekt bara är en tidsfråga en den går och förhoppningsvis får vi upp nåt i garaget. Som tur är är i alla fall lilla toan klar!
Men det blir bra när det är klart hoppas jag! Fast lär väl inte vara klart tills att jag åker dessvärre.

Var i Lund i veckan och träffade tjejerna och fixade lite med skolan (försökte fixa iaf).
Grymt kul och se tjejerna igen och få festa lite med dem.

Blir Lund redan nu på torsdag igen antagligen då jag måste få hjälp med att välja kurser inför Wien.
Kärleken är väldigt lugn just nu. Men det är skönt eftersom nu åker jag snart. Fast hade velat hunnit med en dejt innan jag åker dock men det är bara önske tänkande det haha.

Jaja nus ak jag väcka lillebror för att åka iväg och kolla lite innebandy måste nog först ta bort lite nagellack som jag råkat måla lite utanför.