Hemma igen!

Efter att varit borta fredag, lördag och söndag är det skönt och vara hemma och ledig. Gullbringa GCC var nog den värsta bana jag nånsin varit på. Banan gick antingen brant uppför i typ 100-200m lr långsamt långsamt utför. Fattar ni att man var slut efter att gått caddy där eller. Den som spelar bra på den banan under ett seriespel ska ha en stor eloge!! JAg hade aldrig klarat det eller jo det hade jag kanske men inte 36 hål iaf.

Så tillbaka på jobet kl kvart i 8a på måndag morgon och jag var inte för pigg. Fast jag ändå ick och la mig kvart över 8a kvällen innan så var min kropp slut. Va passade då inte bättre än slappe på madison efter det?? Kvällen blev iaf kanon! Först lite mat och förfest hemma hos carin lagom lugnt så att jag orkade med men väl där fick man oanade krafter!! Det var jätte mycket folk där men inte så många man kännde och när man väl kom dit var det som om man var yngst och medelåldern hade stigit lite!

Idag är jag iaf ledig och ska väl försöka fixa iordning på mitt rum tror jag! Sedan ska jag hem till älskling ikväll som just nu är och spelar golftävling! Lika mycket som jag vill att han ska spela bra lika mycket vill jag att han ska vara hemma snart för att om han spelar bra kommer han typ vara hemma minst 4a timmar senare...och jag vill träffa honom nu!!




NV04 kommer alltid finnas i mitt <3....det andra är..?? såhär tråkigt har jag